Notícies

foto web anuari 16L’Anuari de la Música marca els indicadors anuals de la indústria musical catalana, “n’és el pal de paller” remarca Jordi Gratacós, president d’ARC.


DSC_0902El conseller de Cultura rep els màxims representants del sector empresarial de la música a Catalunya que donen suport a l’Acadèmia de la Música Catalana


Bassas-entrevista-Santi-Vila-lAracat_1532856888_27634952_651x366 El pressupost de Cultura creix 21 milions

El conseller Santi Vila no aconsegueix l’objectiu que s’havia marcat per als pressupostos de 50 milions extres, tot i l’increment del 9,4%.


El govern “blindarà” els festivals

La Generalitat es va comprometre ahir a crear abans de l’estiu un marc legal que permeti “blindar la celebració dels festivals de música catalans”.


acosta--644x362Dimiteix el President de la SGAE, Jose Luis Acosta

El director i guionista, José Luis Acosta, renúncia al seu càrrec donada la falta de recolzament dels membres de la seva societat.


nowa-reggae2013-chiskeikEl TSJC anul·la la llicència al Festival Nowa Reggae

El tribunal considera que vulnera la normativa acústica i obliga l’ajuntament a indemnitzar amb 3.000 euros cadascun dels veïns que han reclamat.


Sin títuloLa música en directe surt de la clandestinitat

L’Ajuntament de Barcelona (ICUB) permetrà que bars, cafeteries i restaurants programin concerts de música en viu amplificats.


Jordi Sellas i Ferran Mascarell 651x366 Jordi Sellas deixarà l’ICEC i la conselleria de Cultura

Xavier Díaz, que ha treballat als ajuntaments de Figueres i la Jonquera, serà el nou director de l’Institut Català de les Empreses Culturals.


cultura_v3_320pxSubvenció per activitats de formacions musicals estables

Línia de subvencions que te com a objectiu donar suport a les activitats de les formacions musicals estables. El termini per sol·licitar la subvenció és del 08 al 31 de març de 2016.


discos_castello Tanca la mítica botiga de música Discos Castelló

L’emblemàtica botiga de música Discos Castelló, que va obrir les portes el 1928 i ha alimentat amb música diverses generacions des del carrer Tallers, tancarà les portes el 31 de març.


george_martinMor als 90 anys George Martin, el productor dels Beatles

Considerat informalment el cinquè Beatle, va fitxar la banda el 1962 i va produir la majoria dels seus discos.