26 grups i solistes seleccionats pel circuit #GPS10 – GIRANDO POR SALAS

Un total de 26 grups i solistes, de diferents estils (jazz, pop, hip-hop, músiques del món, rock, soul, cançó d’autor …) han estat seleccionats en l’edició #GPS10 Girando Por Salas. Entre els seleccionats hi ha quatre bandes i solistes de mànagers associats d’ARC:

Els 26 artistes, seleccionats entre els 699 inscrits que complien les bases de la convocatòria, rebran ajudes per a la celebració de concerts en el circuit de sales per tot el territori espanyol, com a foment de l’expressió més viva de la música popular. Aquests concerts (s’han inscrit 210 sales de tot el país) es realitzen fora de la Comunitat Autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km dins d’aquesta. Amb això es vol potenciar els talents musicals emergents i la seva difusió més enllà del seu àmbit d’influència natural, així com incentivar la seva professionalització. Així mateix, els artistes reben un ajut per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs, potenciant amb això tant la producció discogràfica com l’estabilitat del circuit de sales de música en directe.

A més dels vots emesos pel jurat, el públic, a través del web de Girando Por Salas, va poder votar les seves bandes i solistes preferits i els 20 més votats van comptar amb un vot extra. Dels 26 seleccionats, 6 ho han estat amb suport del vot popular.
 
Durant l’edició passada també van ser 26 els artistes seleccionats per girar per tot l’estat en 146 sales, amb un total 172 concerts programats als quals van assistir 11.208 persones.

AQUESTS SÓN ELS SELECCIONATS PEL #GPS10:

#NosVemosEnLasSalas
#DiezAñosGirando
#GPS10