Fira B!, Cançó Volta Ciclista & XOC ’21

Tornen les jornades Pro del Fira B!

El Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques referent de les Illes Balears tornarà de l’11 al 14 de novembre de 2021.

Dins del marc de la Fira B!, tindran lloc les Jornades Professionals Fira B! PRO, un punt de trobada entre professionals especialitzats del sector i els creadors del món de la música i les arts escèniques. Les acreditacions són gratuïtes i inclouen l’accés lliure a l’Espai Pro, a totes les activitats professionals i accés a la intranet professional de la Fira B.

A la programació artística hi podrem trobar artistes d’associats d’ARC com Alanaire (Promo Arts) i Maria Jaume (Bankrobber). A la programació professional hi podrem trobar xerrades en què es parlarà sobre la creació musical en la realitat actualcom vendre el teu projecte i la importància de la comunicació i com fer festivals de manera sostenible.

Podeu inscriure’s i mirar el programa a la pàgina web de la Fira B! a continuació:

Pàgina web

 

Convocatòria per a la Cançó de la Volta Ciclista 2022

L’emissora iCat fa una crida als grups i solistes musicals catalans perquè presentin temes inèdits entre el 15 d’octubre i el 13 de novembre per ser la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2022.

Aquesta iniciativa ve impulsada per la Volta Ciclista a Catalunya i el Departament de Cultura, juntament amb la col·laboració de l’Acadèmia Catalana de la Música.

Un jurat integrat per membres de la Volta, d’iCat, del Departament de Cultura (a través de l’ICEC) i de l’Acadèmia seleccionarà tres cançons finalistes, que es faran públiques el 17 de novembre i es posaran a votació entre els oients d’iCat, del 27 de novembre fins al 20 de desembre.

La cançó guanyadora no només serà identificativa de la cursa, sinó que també acompanyarà tota la campanya de comunicació prèvia. El guanyador es farà públic el 21 de desembre.

Consulta les bases i la forma de participar a continuació:

Inscripcions obertes pel XOC ’21: Xarxa Oberta i Comunitat

Ja et pots inscriure al XOC ’21 que se celebrarà el 23 de novembre a la Nau Bostik de Barcelona, unes jornades impulsades per l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural.

El XOC (Xarxa Oberta i Comunitat) és una trobada de professionals de la gestió cultural per treballarcrear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. Un espai on es connecten persones i projectes dedicats a la gestió cultural i punt de trobada per afavorir la construcció d’un relat nou del sector i el seu contingut.

Hi participaran ponents com Jesús Vilamajó (Festival Errant), Marisol López (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), Ramon Castells (CoNCA) i Sandra Costa (La Costa Comunicació).

Consulta la seva pàgina web per més informació:

Pàgina web