Acreditacions al MMVV, consellera de cultura & Anuari 2021

Acreditacions gratuïtes per la 33a edició del MMVV

El Mercat de Música Viva de Vic es farà del 15 al 18 de setembre, i torna a la presencialitat després d’una edició anterior marcada per la virtualitat. Aquesta setmana s’ha obert el termini per a aconseguir les acreditacions professionals.

Des d’ARC estem treballant amb el MMVV per acabar de tancar les condicions de la col·laboració d’enguany, i us farem arribar les condicions exclusives per als associats i associades d’ARC.

Degut als canvis recents en l’espai PRO del MMVV, és necessari actualitzar la informació de l’usuari abans de sol·licitar l’acreditació.

Més informació.

 

Primera compareixença de la consellera de cultura Natàlia Garriga

La nova consellera de cultura, Natàlia Garriga, ha comparegut per primera vegada aquest passat 2 de juliol davant la Comissió de Cultura del Parlament de Catalunya posant èmfasis en la construcció d’un sistema cultural de referència, l’accés a la cultura, a la llengua i a l’audiovisual.

En la seva primera compareixença, la consellera Garriga ha afirmat que la seva prioritat és “reprendre l’activitat cultural el més ràpidament possible i donar resposta a la precarietat que abans de la crisi ja existia en el món cultural, i que s’ha accentuat” amb la pandèmia.

“Sortim d’una temporada que ha estat molt dura pel sector cultural, estem al costat de tots els creadors, món associatiu i empreses que viuen moments difícils“. Per assolir aquests canvis, la consellera ha detallat els quatre eixos principals de l’acció de govern del Departament de Cultura:

  • Transformació
  • Accés a la cultura
  • Llengua
  • Audiovisual

Per informació més detallada sobre els quatre eixos i la notícia completa, consulteu el següent enllaç:

Més informació.

 

Recull de prema de l’Anuari de la Música 2021

Després de la presentació de l’Anuari de la música 2021 d’aquest dilluns 5 de juliol, on s’ha remarcat l’afectació i la crisi del sector a causa de la COVID-19, la revista i les dades que s’hi ha publicat han tingut repercussió en els mitjans. L’Anuari ha aparegut tant en televisió en el TN migdia de TV3 com en premsa escrita i digital com La VanguardiaEl Punt Avui o l’Ara.

A continuació podeu trobar el recull de premsa de l’Anuari de la música 2021:

Recull de Premsa.