Acreditacions Primavera Pro, actua al BIME & altres

Acredita’t al Primavera Pro 2021

Enguany el Primavera Pro celebra la seva 12ª edició de les jornades per a professionals del sector musical que tindran lloc del 2 al 4 de juny des de la seva plataforma en línia i, presencialment a l’Auditori del CCCB.

Gràcies al conveni entre ARC i Primavera Pro, oferim en exclusiva passis gratuïts específics per als associats i associades per a accedir a tots els continguts en línia, tant en viu com en diferit, així com una zona privada de networking i accés a l’hemeroteca audiovisual, on estan emplaçades totes les conferències i showcases. L’accés en línia també permet la participació al xat en directe. L’acreditació també assegura l’accés prioritari -amb reserva prèvia- a totes les activitats presencials d’accés gratuït.

 

Presenta la teva proposta artístiques pel BIME CITY 2021 amb Catalan Arts

Catalan Arts Music ha posat en marxa una convocatòria perquè 3 projectes musicals catalans puguin participar en la pròxima edició dels showcases de BIME CITY que tindrà lloc el dimecres 27 d’octubre del 2021. Els showcases de BIME són l’espai perfecte per exposar nous talents davant de programadors de festivals, mànagers, periodistes i altres agents del sector musical.

La selecció dels projectes musicals catalans que actuaran a BIME CITY anirà a càrrec de l’organització de l’esdeveniment i aquests oferiran un concert el mateix dia 27 d’octubre a una de les sales més icòniques de Bilbao.

Els projectes seleccionats tindran també l’oportunitat d’involucrar-se de ple a la fira BIME PRO i gaudir de totes les oportunitats de networking a través de speedmeetings i diferents activitats professionals i de formació en temes relacionats amb la indústria.

Propostes artístiques BIME

Termini: diumenge, 6 de juny

 

S’obren les propostes artístiques a l’Eurosonic 2022!

L’Eurosonic Noorderslag (ESNS) se celebrarà del 19 al 22 de gener del 2022 a Groningen (Països Baixos) i ja ha obert el període per a presentar propostes artístiques.

Es tracta d’una important trobada de professionals de la música indie i pop que té la intenció de recuperar la presencialitat en l’edició del 2022.

L’ESNS destaca cada any els millors artistes emergents d’un país europeu en concret per tal de mostrar la diversitat del talent musical a Europa, i ha anunciat que l’ESND 2022, en col·laboració amb The Spanish Wave i Live Nation Madrid, posarà el focus en el talent musical d’Espanya.

Per a poder actuar a l’ESNS 2022 s’ha de presentar la proposta artística abans de l’1 de setembre del 2021.

Envia la teva proposta artística

 

“Solo es música”, la nova campanya impulsada per la Unió de músics

La Unió de Músics va iniciar ahir, 6 de maig de 2021, una nova campanya que pretén fer una reflexió sobre el pes que la societat dóna a la professió de músic/a, i a la música en el territori espanyol.

Probablement, la música és una de les arts que més impacta en l’àmbit global. No obstant això, el treball dels i les professionals de la música no es valora com cal en la nostra societat. Per tant, aquesta proposta pretén crear un moviment que canviï la situació esmentada, fent visible el problema i creant comunitat.

Així doncs, la iniciativa gira al voltant de l’etiqueta i el concepte #soloesmusica.

Seria molt positiu poder crear un impacte social que fes que les condicions de tots els músics del país millorin. Al web de Soloesmúsica podeu trobar tota la informació actualitzada, així com el material audiovisual que ha estat preparat per a la campanya.

Informa’t i recolza la campanya