Acte Reivindicatiu de la Indústria de les Infraestructures del Turisme i Cultural

La indústria de l’espectacle l’agrupen les empreses i professionals responsables de la posada en marxa d’una àmplia quantitat d’activitats culturals, festivals, concerts, gires, congressos, fires, orquestres, teatres, etc. i agrupa els proveïdors i serveis com són: fabricants, distribuïdors, equips tècnics, llogadors, logística, enginyeries, consultors, escenògrafs, il·luminadors, tècnics de so i il·luminació, producció, riggers, promotors d’esdeveniments, entre molts altres.

El sector de la indústria de l’espectacle està estretament vinculat al sector cultural però la seva activitat també es desenvolupa en sectors relacionats amb l’hostaleria i el turisme, generant una part molt important de turisme, com és el d’esdeveniments i espectacles, tots ells d’una importància
econòmica que cal destacar.

Mentre que aquests sectors afins, el turisme i l’hostaleria, són declarats sectors especialment vulnerables i es prometen ajudes al món de la cultura el nostre sector industrial, totalment dependent i complementari dels anteriors, s‘ha quedat al marge d’ajudes que permetin la seva supervivència.

El nostre sector està integrat per milers d’empreses i professionals majoritàriament autònoms, per als quals la paralització industrial de l’activitat està suposant un ingent cost econòmic que, si no pal·liar amb mesures concretes de suport, suposarà en molts casos la seva desaparició, arrossegant amb això multitud de llocs de treball directes i indirectes.

Per aquests motius, des de l’Associació ARC participarem i us animem a participar en l’acte reivindicatiu convocat per l’APAC (Associació de Professionals de l’Audiovisual Català) el proper dilluns 15 de juny. L’acte consisteix en una marxa lenta de vehicles que s’iniciarà al Palau Sant Jordi, circularà fins a la Delegació del govern estatal (carrer Mallorca, 278), on es farà la lectura del manifest, i continuarà fins a la Plaça Sant Jaume.

Cliqueu aquí per consultar el full de bolo de l’acte. És important que ens feu saber que vindreu, per tant, us deixem aquí el formulari d’inscripció.

Nosaltres posem el So i no se’ns escolta.
Nosaltres posem la Llum i no se’ns veu.
Nosaltres posem la Imatge i no se’ns mira.
Som invisibles però hi som.
No volem desaparèixer.

FEM VISIBLE LA INDÚSTRIA INVISIBLE.