Ajut SDE Consultories, convocatòries Ciutat Flamenco & CoNCA

Presentació de les ajudes per a Consultories culturals 2022

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) presenta un any més la Consultoria Cultura, un ajut dedicat a posar a l’abast de les empreses i entitats del sector cultural i creatiu una eina que permet el replantejament dels processos organitzatius, que promou la innovació en la gestió, que genera nous recursos o optimitza els ja existents, que planteja nous plans estratègics o redefineix els objectius marcats i que facilita la millora de la competitivitat, entre altres.

A més, el proper 23 de febrer a les 12h l’SDE ha programat una sessió on s’informarà sobre les modalitats i especificitats d’aquest ajut, els procediments i calendari per a sol·licitar-la i, a més, es presentaran exemples d’empreses sol·licitants i consultores.

Inscripcions a la sessió informativa

 

Ciutat Flamenco obra les convocatòries artístiques per a la seva 29a edició

Del 9 de febrer al 4 de març de 2022, el festival Ciutat Flamenco obra dues convocatòries per a artistes de flamenco que vulguin presentar el seu projecte per a la 29a edició, que tindrà lloc a Barcelona del 20 al 29 de maig de 2022.

Les propostes poden ser de qualsevol formació sempre que el seu eix central sigui la música flamenca (flamenco tradicional, flamenco fusió, espectacles de baile, guitarra, etc.) i el format de grup haurà de ser d’entre 3 i 5 persones.

La proposta seleccionada es donarà a conèixer públicament l’11 de març de 2022.

Convocatòria artistes residents a Catalunya

Convocatòria artistes NO residents a Catalunya

Termini: divendres 4 de març de 2022

 

Tania Adam i Jaume Ayats, nous membres del plenari del CoNCA

El ple del Parlament ha escollit Tania Adam i Jaume Ayats com a membres del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CONCA) en substitució d’Edmon Colomer i Miriam Porté, que van deixar els seus càrrecs per motius professionals.

Tania Adam (Maputo, 1979)
Periodista i crítica cultural, fundadora de Ràdio Àfrica Magazine. Actualment, és presentadora i dirigeix Ràdio Àfrica a Betevé Ràdio. També ha presentat el programa d’entrevistes en profunditat Terrícoles (Betevé, 2017-2019) i African Bubblegum Music a Ràdio Primavera Sound (2019).

Jaume Ayats i Abeyà (Vic, 1960)
Músic i professor d’etnomusicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctor en Història de l’Art (especialitat de musicologia), llicenciat en Filologia Catalana i professor de violí. Ha estat director del Museu de la Música de Barcelona entre el 2012 i el 2020. Guardonat el 2012 amb el Premi Nacional de Cultura Popular.

Més informació