Ajuts internacionalització & Fires 2022

Informa’t sobre la línia de subvencions a projectes d’interncionalització de Catalan Arts

Catalan Arts organitza el proper dimecres 16 de març una sessió informativa per donar a conèixer els detalls de la línia de projectes d’internacionalització per a empreses i entitats del sector de la música pel 2022 que, de nou, s’adapten a la situació provocada per la crisi de la Covid-19.

Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual, en streaming, mitjançant la plataforma Zoom. La sessió és de lliure accés, amb un màxim de dues persones per empresa i inscripció prèvia.

Podeu consultar les bases de la subvenció aquí, i el termini per sol·licitar-la serà del 15 al 31 de març de 2022.

Inscripcions a la sessió informativa

Termini per inscriure’s: dimarts 15 de març de 2022 a les 14:00h

 

S’obre el període d’acreditació professional a la FiM Vila-seca 2022

La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca encara una nova edició que se celebrarà del 6 al 8 de maig de 2022, amb la voluntat de recuperar plenament la presencialitat i el directe, així com consolidar el seu espai com a cita professional.

A més d’una programació musical àmplia, diversa i seleccionada, s’oferiran showcases, activitats de networking i matchmaking, speedmeetings, pitchings, presentacions de projectes i mentories exprés.

Amb l’acreditació professional podreu gaudir de:

  • Accés a l’àrea PRO, a les activitats professionals i als showcases.
  • Entrada preferent i sense reserva prèvia a tots els concerts i espectacles.
  • Descomptes a l’allotjament oficial de la FiM a Vila-seca.
  • Servei de càtering durant les activitats professionals.

Més informació i acreditacions

 

Arriba la primera edició de BIME a l’Amèrica Llatina

Per primera vegada, BIME es celebrarà a Bogotà del 4 al 7 de maig de 2022, consolidant el pont de cooperació i internacionalització entre Amèrica Llatina i Europa.

BIME Bogotà reunirà a professionals d’Amèrica Llatina i d’Europa, celebrant que els ponts que uneixen els dos continents són més sòlids que mai. Professionals procedents de més de 50 països se citaran en aquest esdeveniment per fer negocis, compartir coneixements i descobrir les últimes innovacions en tot el relacionat de manera directa o indirecta amb la música.

Des d’ARC, i gràcies a la col·laboració amb BIME, us oferim avantatges a tots els associats i associades d’ARC perquè pugueu participar en aquesta fira amb acreditacions presencials(*) i online completament gratuïtes.

Per sol·licitar la teva acreditació, només ens has de fer arribar la petició a administracio@arcatalunya.cat.

Més informació sobre BIME

 

Convocatòria de Sounds From Spain per a participar al Latin Alternative Music Conference

ICEX España Exportación e Inversiones dins el marc de Sounds From Spain és la plataforma de suport a la internacionalització de la indústria musical espanyola que organitza la Jornada Tècnica al Latin Alternativa Music Conference (LAMC) del 6 al 9 de juliol de 2022 a Nova York.

El LAMC, que celebra la seva 23a edició, és considerat el festival de referència per a la música llatina independent i l’aparador més important de les noves tendències de la indústria, reunint en cada edició a representants de tots els gèneres.

La participació a través de Sounds From Spain es defineix amb les següents activitats:

  • Un espai de trobada per a les empreses espanyoles dins el mercat, on es celebraran conferències amb promotors i mànagers.
  • Un concert per a cinc grups i artistes espanyols amb una duració de 30-40 per banda en un dels escenaris del LAMC, ubicat a Manhattan.

Trobareu tota la informació sobre les inscripcions al següent enllaç:

Informació per participar al LAMC

Termini: divendres 1 d’abril de 2022