Ajuts reintegrables festivals, Kit Digital & Premis Enderrock

L’ICEC obra la convocatòria 2022 d’aportacions reintegrables a festivals i cicles musicals

L’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) ja ha obert la convocatòria d’aportacions reintegrables per a festivals o cicles musicals que es duguin a terme a Catalunya.

Aquestes aportacions són uns ajuts econòmics en forma de “cofinançament” que permeten a l’empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural. Queden exclosos d’aquestes bases els projectes que tinguin per objecte adquirir, construir, rehabilitar o millorar béns inventariables.

Alguns dels requisits són que la despesa del projecte s’ha de realitzar en el període comprés entre 2021 i el 30 de juny de 2023, que l’empresa contrasti la seva solvència, així com que el festival o cicle tingui almenys dues edicions anteriors.

Pots consultar les bases de l’ajut aquí.

Més informació i sol·licituds

Termini: de l’1 de març al 7 d’abril de 2022

 

S’obra la primera convocatòria del Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del Govern espanyol que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

L’ajut es destina a petites empreses d’entre 10 i 49 treballadors. Posteriorment s’obriran les convocatòries per a empreses de 3 a 10 i per a empreses de 0 a 3 treballadors.

Es subvencionen despeses de digitalització que responguin a alguna de les categories següents: lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, Business Intelligence i analítica, serveis d’oficina virtual, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat.

Des del 15 de març fins al 15 de setembre del 2022. Aquest termini conclourà abans en cas d’esgotar-se el crèdit pressupostari establert.

Més informació i sol·licituds

Termini: del 15 de març al 15 de setembre de 2022

 

Enhorabona als guanyadors i guanyadores dels Premis Enderrock 2022

El passat dijous 3 de març es van celebrar els Premis Enderrock 2022, amb una gala dedicada al fotoperiodista i cofundador d’Enderrock, Xavier Mercadé. Des d’ARC volem donar l’especial enhorabona a tots i totes les artistes que treballen amb empreses associades a ARC.

Oques Grasses (Èxits) i Zoo (Propaganda Pel Fet!) van ser els grans guanyadors de la nit, seguits de Maria Arnal i Marcel Bagés (Fina Estampa) i Sara Roy (Sequoia Produccions) que van aconseguir dos guardons. També volem felicitar a Caïm Riba (RGB), El Pony Pisador (Guspira) i Joan Dausà (Promo Arts Music) i, finalment a la Companyia Elèctrica Dharma (Batall Producions) pel Premi a la Trajectòria coincidint amb els 50 anys als escenaris de la formació.

Més informació