Anuari de la Música 2021, MMVV, Sounds From Spain & FiraTàrrega PRO 2021

Roda de premsa de l’Anuari de la Música 2021

El pròxim dilluns 5 de juliol a les 12 h, es farà l’acte de presentació i roda de premsa de l’Anuari de la Música 2021 per part d’ARC i el Grup Editorial Enderrock a la Sala Mompou de la SGAE. L’acte també es podrà seguir via streaming a la pàgina web d’ARC.

A la roda de premsa hi intervindran el president d’ARC, Jordi Gratacòs; el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, el director de l’ICEC, Miquel Curanta; i el delegat de Drets Culturals de l’ICUB, Dani Granados.

L’Anuari de la Música ofereix un anàlisi anual del sector  musical acompanyat d’estadístiques, articles de valoració i d’opinió amb gràfiques i rànquings de més d’un centenar de veus representatives del sector i dels artistes més destacats. Aquest any, la publicació recull totes les dades de l’impacte de la Covid-19 a tot el sector musical.

Per més informació consulteu el següent enllaç:

Més informació

 

Torna el Mercat de Música Viva de Vic amb la seva 33a edició

El Mercat de Música Viva de Vic torna a la presencialitat del 15 al 18 de setembre, després d’una edició anterior marcada per la virtualitat, acostant-se més a la normalitat i prioritzant les estrenes musicals per impulsar el sector.

L’activitat sectorial, que tindrà lloc a l’Atlàntida, espera acollir uns 600 professionals i mantindrà l’opció de seguir part del programa de forma virtual, a través del web del Mercat. L’edició d’enguany servirà com a punt de trobada i de dinamització del sector, posant el focus en les noves propostes de música en viu.

Durant els tres dies que dura el mercat, l’activitat se centrarà en l’estrena d’espectacles en directe i les activitats professionals com pitchings, conferènciesreunions sectorialspresentacions de projectes i speed meetings.

Per més informació consulteu la pàgina web oficial del MMVV al següent enllaç:

Més informació

 

S’obren les inscripcións de la jornada tècnica Sounds From Spain a Xile

L’associació de professionals ARTE, amb la qual ARC té un conveni de col·laboració, organitza una jornada tècnica a Xile sota el paraigua de Sounds from Spain. La jornada es durà a terme en el marc de la 5a edició del festival y mercat internacional de la industria musical FLUVIAL, que tindrà lloc de l’1 al 4 de desembre de 2021.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer l’oferta musical espanyola als agents més importants de Xile i valorar les possibilitats reals d’exportació dels catàlegs musicals. Tanmateix, es pretén donar èmfasis al directe amb la programació del showcase Sounds from SpainLa data límit per enviar la sol·licitud és fins el 3 de setembre a les 12 de la nit.

L’organització oferirà diferents serveis en els quals es poden trobar:

  • La preparació de un workshop-trobada
  • Programació d’un concert promocional
  • Acreditació al festival FLUVIAL
  • Activitats previas o posteriors en Santiago de Chile

Per més informació i tenir accés a la fitxa d’inscripció, consulteu els següent enllaç:

Més informació

 

S’obre el període d’acreditacions de la FiraTàrrega Pro 2021

La FiraTàrrega Pro obra el període d’inscripcions de la nova edició que serà completament presencial. L’acte es farà del 9 al 12 de setembre al pavelló firal La Llotja. L’Espai Pro tindrà menys densitat a l’interior i noves localitzacions exteriors per garantir les distàncies obligatòries. Per garantir la presència d’un major nombre d’organitzacions, l’acreditació professional comptarà amb un màxim de 2 persones per entitat.

Aquest any, la FiraTàrrega aposta per una programació artística que parla sobre les identitats, els territoris, el compromís i la reflexió. Disposaran de 50 espectacles i 18 estrenes, mantenint sempre una aposta forta pels espectacles de carrer.

L’acreditació té un preu de 60€ (entitat + 2 persones). L’acreditació inclou l’accés a tots els serveis de la plataforma online i la participació presencial a FiraTàrrega amb accés a les activitats professionals i invitacions als espectacles.

Informació acreditacions

Sol·licitud d’acreditació professional