Anuari de la Música

L’Anuari de la Música és una publicació anual coeditada per l’Associació ARC i Enderrock que copsa l’estat actual del sector musical del país. La finalitat de l’Anuari és prendre la paraula i mostrar el valor del treball de les empreses que es dediquen a la música en directe aportant informació de diverses persones i entitats que representen la indústria musical catalana.

Els objectius d’aquesta publicació són:

  • Elaboració d’una publicació impresa que tracti el pes econòmic de la indústria de la música i la seva evolució respecte als darrers anys.
  • Oferir un balanç amb anàlisis, estadístiques, articles de valoració i d’opinió amb gràfiques i rànquings complementats amb reportatges i entrevistes amb la participació de prop d’un centenar de veus representatives del sector i dels artistes més destacats.
  • Mostrar una anàlisi de la presència de gènere i llengua catalana als principals festivals.

Entre els continguts de l’Anuari de la Música trobem informes sobre l’evolució de la indústria de la música en directe, sobre el consum de música i sobre l’estat de la indústria discogràfica, entrevistes i opinions de professionals relacionats amb el sector (mànagers, promotors, representants, periodistes, polítics, etc.), informació sobre les activitats produïdes durant l’any anterior (mercats, fires, festivals, etc.), dades de subvencions i impacte econòmic del sector, analítiques de diferents estils musicals i el seu estat actual, entre altres reportatges.

L’Anuari de la Música 2021, s’ha centrat en l’anàlisi dels efectes de la pandèmia Covid-19 al sector de la música, que ja es preveu com la pitjor crisi de la història per a aquest sector.

Més informació sobre l’Anuari de la Música 2021.

Per adquirir-lo podeu fer-ho a través del següent link: Anuari de la Música 2021.