top of page
Multitud
textura arc cut2.png

Anuari de la Música
2022

Eina imprescindible d’anàlisi pel sector
 

La publicació, que va presentar en roda de premsa el dimecres 7 de setembre pels coeditors d’aquesta, analitza la recuperació del consum cultural i musical després de dos anys difícils pel sector, comparant dades del 2019, 2020 i 2021 de la indústria del directe, el sector discogràfic, els mercats i fires i els creadors.

En resposta a les necessitats i demandes de les empreses i entitats del teixit empresarial musical, l’Anuari de la Música recull les dades del 2021 per plasmar les tendències de cada àmbit, comparant els resultats tant del 2020 com del període prepandèmia (2019).

L’Anuari es demostra un any més com una eina imprescindible d’anàlisi pel sector, que ajuda i permet prendre decisions estratègiques, polítiques i empresarials.

 
 
L’Anuari en viu

La 21a edició de l’Anuari de la Música es veurà reforçada a través de les jornades de L’Anuari en Viu, que aquesta tardor posaran de nou el sector de la música a debat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

​En aquesta cita, que convoca els representants més importants del sector de la contractació i la música en directe del país, es porten a debat continguts de l'Anuari de la Música, els canvis en les tendències,l’evolució de les xifres i les perspectives de futur.

bottom of page