ARC: Convocatòries de Fires Internacionals

Divendres, 19 de març de 2021

Propostes artístiques showcase al Primavera Pro

Primavera Pro és el festival destinat als professionals del sector de la música amb l’objectiu d’internacionalitzar els artistes catalans, de presentar artistes internacionals a Catalunya i de potenciar el networking entre els agents del sector.

Aquest any tenim l’oportunitat de presentar propostes de grups musicals al Primavera Pro, que podran ser seleccionades per l’equip de booking del mateix Primavera Pro per a presentar un showcase.

El perfil del grup ha de complir els següents requisits: grups professionals i implementats en el mercat i preparats per la internacionalització.

Com funcionarà?

  1. Els grups han de presentar una bio, fotografia del grup/artista i un enllaç a un vídeo musical.
  2. L’equip de booking del primavera Pro es posarà en contacte amb el mànaer del grup, en el cas de ser seleccionat.
  3. Aquests faran una actuació presencial d’uns 30-40 minuts al pati de les dones del CCCB del 2 al 4 de juny del 2021.

Envieu-nos les propostes fins al diumenge 28 de març a arcatalunya@arcatalunya.cat .

 

Oberta la convocatòria de presentacions de projectes per al Primavera Pro 2021!

El Primavera Pro 2021 obre la convocatòria per presentar projectes d’empreses, plataformes, startups, associacions o iniciatives per tal de donar-se a conèixer als professionals del sector musical nacional i internacional en l’edició híbrida d’aquest any 2021, a través de l’anomenat “Ideas Showroom”.

Per participar, és necessari enviar el formulari al Primavera Pro abans del 31 de març de 2021 a les 12:00h.

Les propostes seleccionades hauran de crear una càpsula audiovisual (format vídeo) d’un màxim de 5 minuts amb l’objectiu de presentar els seus projectes, que estarà disponible per a tots els professionals acreditats.

Aquells que es presentin, tindran accés a tots els continguts i zones de networking de l’edició, així com a tot el contingut de la plataforma durant l’any 2021-22.

La resolució de la convocatòria es comunicarà als responsables dels projectes seleccionats a principis del mes d’abril del 2021 a través del correu electrònic i, posteriorment, a través de la pàgina web.

Per a més informació sobre els requisits dels projectes, consulta les bases de la convocatòria.

Consulta les bases de la convocatòria

 

Inscriu-te com a professional a Jazzahead! Digital

Del 29 d’abril de 2021 al 2 de maig de 2021 té lloc la trobada internacional del sector del jazz, Jazzahead!, que se celebra anualment a Bremen, Alemanya, y que aquest any es realitzarà en format digital.

Existiran diversos estands virtuals com, per exemple, l’organitzat per Catalan Arts – Music, des d’on es promourà la feina i els projectes professionals inscrits que hi vulguin participar.

¿COM PARTICIPAR?

Més informació

 

Global Music Match, oberta la convocatòria per a la presentació artística de grups

Global Music Match és una iniciativa impulsada per 14 entitats d’arreu del món dedicades a l’exportació de la música i els esdeveniments de showcase i liderada per Sounds Australia, Showcase Scoltland Expo i Canada East Coast Music Association (ECMA).

S’obre convocatòria a la qual hi poden accedir grups i/o artistes amb seu a Catalunya que es dediquin professionalment a la música acústica, folk, tradicional i/o d’arrel, world music o siguin cantautors/es, en qualsevol idioma, i estiguin preparats per a la internacionalització.

Els participants a Global Music Match es distribueiran per equips i entre els membres s’interrelacionaran amb l’objectiu d’augmentar presència a les xarxes socials d’altres membres, interactuar amb els seus públics i crear nous continguts en col·laboració.

La data límit per presentar les propostes és el 16 d’abril 2021, i l’inici del programa, el 13 de maig 2021. 

Presenta la teva proposta artística

Més informació

 

Convocatòria oberta a artistes per participar al Reeperbahn Festival

El Reeperbahn Festival d’Hamburg, tindrà lloc del 22 al 25 de setembre del 2021. El Reeperbahn Festival és un dels llocs de trobada més importants del món de la música i demostra com es pot combinar un programa musical exuberant amb interessos de la indústria musical i iniciatives socials.

El festival ofereix entorn de 600 esdeveniments, presentacions i showcases, pels quals artistes ja poden enviar la seva sol·licitud per participar fins el 23 de juliol de 2021.

Les sol·licituds per al Reeperbahn Festival 2021 es seleccionaran mitjançant l’eina d’aplicació. Atès el gran nombre d’aplicacions de bandes, no poden respondre a sol·licituds individuals i es farà mitjançant l’aplicació.

Presenta la teva proposta artística

 

GPS participa a la Fira de la Indústria Musical de Zamora

“Girando Por Salas” estarà present a la nova fira Hispano-Lusa de la Indústria Musical (FHLIM) de Zamora el dissabte 27 de març de 2021.

Aquest any se celebra el 10è aniversari de la posada en marxa de GPS, el Circuit de Músiques populars i actuals per facilitar als artistes emergents un circuit de concerts i sales més enllà de la seva pròpia comunitat autònoma i potenciar la música en directe.

El dissabte 27 de març de 2021 estarà present a la primera edició de FHLIM ZAMORA, a un panell professional on Juanma Cantos, l’actual coordinador de GPS, conversarà sobre la situació actual i els futurs reptes que es presenten per al circuit estatal de bandes emergents. Ho farà acompanyat d’altres ponents com Luis Mendo (Vicepresident de AIE i músic) i Alberto Grandío (President de Clubtura i ACCES). La ponència serà moderada per Tomas del Pou (Responsable de la Sala Secretos de Mayorga – Valladolid – i Vicepresident de Castilla y León en Vivo).

Visita el web de GPS

Visita el web de FHLIM ZAMORA