Formació, festivals & fires 2021

Divendres, 21 de maig del 2021

Finalitzen les Programacions Segures en temps de pandèmia

               

             

Com sabeu, durant la passada setmana, s’han dut a terme les jornades PROGRAMACIONS SEGURES EN TEMPS DE PANDÈMIA, organitzades per ARC amb el suport de l’ICEC i la col·laboració de les quatre diputacions i les dues entitats municipalistes, entre d’altres.

Destinades a posar en valor la importància de les programacions municipals, durant tres dies, hem pogut seguir quatre sessions que, en aquest moment ja compten amb més de 1.600 visualitzacions en streaming.

Resum de les jornades

 

ARC col·labora amb l’AADPC per a la formació “El management artístic a les teves mans”

Des d’ARC, hem col·laborat amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya per a la creació de la formació “El management artístic a les teves mans“. Aquesta formació tindrà lloc els dies 16, 17 i 21 de juny del 2021 en streaming.

Es tracta d’una formació d’introducció al Management artístic que explicarà la cadena de valor del sector, passant i aprofundint en els diferents rols necessaris.

Es tractarà directament amb professionals experimentats, i el programa serà el següent:

  • Aspectes generals del management a les arts escèniques i subsectors – Dimecres 16/06 amb Pep Armengol, de 10 a 12:30 h
  • El management en teatre i arts escèniques – Dijous 17/06 amb Toni Albadalejo, de 10 a 12:30 h
  • El management en cinema i audiovisuals – Dilluns 21/06 amb Montse Narro, de 16 a 18:30 h

Més informació

 

El GPS10 tanca l’edició amb un festival on-line amb actuacions dels participants

ARC forma part de la junta de la Federación Coordinadora de Músicas Populares, que organitza anualment el circuit de músiques populars Girando por Salas (GPS) amb els objectius de promocionar les músiques actuals, facilitar als artistes emergents un circuit de concerts i potenciar la música en directe.

Amb motiu del final del cicle #GPS10, Girando por Salas organitza un festival on-line on mostrarà en directe una de les cançons de cada artista participant en la 10a edició del festival, i ho farà a través de la seva pàgina web, del canal de Youtube de Girando por Salas i de les seves xarxes socials.

Han sigut centenars de grups i solistes els que han participat en aquestes 10 edicions, entre les que podem destacar a bandas com Sidecars, Triangulo de Amor Bizarro, Los Chicos del Maíz, Varry Brava, Novedades Carminha, Rayden, Izal, La M.O.D.A., Miss Cafeina, Carmen Boza, Tórtel, El Kanka, Antonio Lizana, Sexy Zebras, Viva Suecia, Morgan, Alice Wonder i Los Estanques, entre molts més.

Més informació

 

Programa del JAZZ I AM 2021

El Taller de Músics, empresa associada d’ARC, presenta les novetats per a la tercera edició de JAZZ I AM – Barcelona International Jazz Meeting. La conferència tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de setembre del 2021.

El JAZZ I AM es realitzarà de manera presencial a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona. Els showcases i la resta d’activitats, que tindran lloc al llarg de les tres jornades, s’emetran en streaming des de l’Àrea Professional de JAZZ I AM.

El Taller de Músics ja ha fet públic el programa d’aquesta edició i informa que pròximament s’informarà de novetats referents a la conferència.

Consulta el programa del JAZZ I AM 2021

 

Participa al Womex 2021 amb Catalan Arts

El Womex ja ha obert el període d’inscripcions professionals per assistir a la pròxima edició que tindrà lloc a Porto, Portugal, del 27 al 31 d’octubre de 2021.

Un any més, la principal fira dedicada a les músiques del món i punt de trobada internacional per als professionals del sector, ofereix una tarifa especial a les empreses catalanes que es registrin amb l’estand Catalan Music, de Catalan ArtsL’estand està obert a tots els professionals, empreses i entitats catalanes.

Per a poder-hi participar, només heu de fer el següent:

Més informació