ARC: Fòrum Acadèmia, Jornada SDE & FiM Vila-Seca

Fòrum de l’Acadèmia 2021: Música i entorn digital

L’Acadèmia Catalana de la Música farà el seu Fòrum anual els propers 26 i 27 de novembre a la seu de la SGAE de Barcelona amb el títol de ‘Repensar el sector: Música i Entorn Digital‘.

En aquests Fòrums, l’Acadèmia posa en debat diferents aspectes dels elements que conformen la cadena de valor de la música. Enguany, es vol repensar el sector musical en el marc dels processos de digitalització en tots els seus àmbits: el de l’exhibició i la música en directeel de la música enregistrada i la propietat intel·lectual i el de l’ensenyament musical.

Les jornades són presencials i gratuïtes, però també es podran seguir per streaming al Canal Alícia de l’Acadèmia. Pots fer la teva inscripció a continuació:

Inscripció al Fòrum de l’Acadèmia

 

Jornada de l’SDE sobre la nova normativa en benefici a les empreses promotores de música i teatres

Des de l’SDE es realitzarà una jornada virtual el dijous 11 de novembre (11:00h a 13:00h) sobre la democratització de les deduccions fiscals en l’impost de societats, en la música i les arts escèniques.

Aquesta novetat consisteix en la incorporació d’un nou sistema de transmissió del crèdit fiscal que permet a les empreses promotores de música i teatre no haver de constituir una AIE per tal d’accedir a les bonificacions i als crèdits fiscals.

La sessió de l’SDE és gratuïta i es podrà seguir de forma telemàtica, però cal estar inscrit a la base de dades de l’SDE. Des de l’SDE s’organitzen moltes jornades de formació relacionades amb diferents aspectes (gestió empresarialmàrqueting i comunicacióinternacionalitzaciótransformació digitaletc.) que creiem que poden ser d’interès per tots els associats i associades d’ARC per estar al dia.

Per donar-se d’alta a la base de dades, segueix el següent enllaç:

https://sde.cultura.gencat.cat/cultura/formaltausuari.php

Per més informació sobre la jornada virtual de l’SDE consulta el següent enllaç:

Més informació

 

Últims dies per participar en la convocatòria artísca de la FiM Vila-seca 2022

El 14 de novembre finalitza el termini de la convocatòria artística de la FiM Vila-seca per formar part de la programació de l’edició 2022.

Si vols presentar la teva proposta i encara no ho has fet, tens una última oportunitat fins al 14 de novembre. Les propostes es fan a través de la pàgina web i han de complir els següents requisits:

  • Els projectes candidats, han de ser grups emergents dins l’àmbit de les músiques modernes o companyies i espectacles de música familiar.
  • Es poden inscriure els projectes musicals procedents de Catalunya: aquells grups en què algun dels seus membres visqui a Catalunya i/o que assagin en una localitat catalana.
  • Les propostes musicals poden ser interpretades en qualsevol idioma.

En el següent enllaç trobaràs més informació de com inscriure els teus grups/artistes:

Més informació