ARC: noves subvencions, #NextGenerationCultura & Primavera Pro

Divendres, 12 de març del 2021

Nous terminis per a la sol·lititud de subvencions

Aquesta setmana s’han obert nous terminis per a la sol·licitud de tres subvencions del Departament de Cultura – Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC).

A través de l’Espai Soci del web d’ARC podeu consultar totes les subvencions, ajuts i beques que es troben en termini de sol·licitud, així com les pendents de convocatòria, i les ja tancades.

Consulta les subvencions actualitzades

 

#NextGenerationCultura

En la perspectiva de l’estructuració dels projectes culturals per la recuperació de l’activitat econòmica relacionada amb els Fons Europeus, el Cercle de Cultura, el Cercle d’Economia, PROA, ADECTA i l’Acadèmia Catalana de la Música han organitzat una sessió el pròxim dimarts 16 de març de 2021, a les 18h, per posar en comú visions i perspectives sobre el sector cultural actual i els programes de recuperació econòmica post-covid.

La conducció de l’acte anirà a càrrec de l’escriptor i periodista Jordi Amat, membre de la junta del Cercle de Cultura, i comptarà amb una introducció per part de Jordi Pardo, president del Cercle de Cultura i director general de la Fundació Pau Casals. Tanmateix, hi participaran figures de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura i Esports, i la Comissió Europea.

Inscriu-te a la sessió

Accedeix a l’acte online

 

Primavera Pro en format híbrid, del 2 al 4 de juny

Primavera Pro anuncia una programació en format híbrid del 2 al 4 de juny del 2021, amb la combinació de format online amb format presencial, des del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Les jornades internacionals organitzades per a professionals del sector musical també estaran obertes al públic de forma gratuïta, així com les activitats i showcases presencials al CCCB, adaptant cadascuna de les jornades a les necessàries mesures de seguretat i les limitacions d’aforament.

Tot i que l’edició 2021 del festival s’ha ajornat a l’any 2022, Primavera Pro segueix vigent i tant les acreditacions professionals adquirides per a les edicions 2020 com les del 2021 són vàlides per a la pròxima edició sense la necessitat de realitzar cap gestió. Tanmateix, es podran retornar les entrades a partir del 2 de juny de 2021, dia en què es farà oficial el cartell del Primavera Sound Barcelona 2022.

Visita el web del Primavera Pro