ARC: Programacions Segures, Subvencions & Participació a fires

Divendres, 14 de maig del 2021

 

ARC: Programacions segures en temps de pandèmia

Aquesta setmana s’ha llençat la campanya PROGRAMACIONS SEGURES EN TEMPS DE PANDÈMIA. L’objectiu d’aquesta campanya és valorar la importància de tirar endavant les programacions musicals i festes majors, sota l’eslògan “Cada vegada que s’anul·la una programació musical és un cop a la cultura“.

Les jornades defensen que la cultura és segura i així es demostrarà amb els informes realitzats, amb l’objectiu d’evitar una temporada d’estiu d’anul·lacions com la del darrer any.

Us recordem que a la pàgina web d’ARC disposeu de tota la informació i programa, així com dels enllaços per a realitzar la vostra inscripció per a assistir a les jornades, de manera presencial o on-line.

Inscriu-te a les jornades

 

Subvencions per compensar les pèrdues per cancel·lació d’espectacles d’arts escèniques i concerts per motius mèdics relacionats amb la COVID-19 (CLT087)

Aquest dimarts, 11 de maig del 2021, s’ha obert el termini per a sol·licitar una nova subvenció per contribuir econòmicament a compensar la reducció d’ingressos corresponents als espectacles d’arts escèniques i als concerts cancel·lats per motius referents a la COVID-19, per exemple, artistes o treballadors tècnics que han contret la COVID-19 o s’han vist obligats al confinament domiciliari per ser contacte directe d’una persona positiva del virus causant de la COVID-19.

Requisits, condicions i incompatibilitats 

  1. Les empreses han d’haver estat contractades o tenir compromisos directament amb les entitats organitzadores o programadores.
  2. Les empreses han d’haver-se vist obligades a cancel·lar un o més espectacles o concerts pels motius referents a la COVID-19 esmentats anteriorment.
  3. Els espectacles o concerts cancel·lats s’han d’haver previst fer durant el període que determini la convocatòria de subvencions corresponent.
  4. Cada sol·licitant pot presentar tantes sol·licituds com vulgui, tot i que es recomana que s’agrupin en una única sol·licitud les funcions, representacions o concerts d’un mateix mes natural.

Consulta les bases de la subvenció

Sol·licita la subvenció

Termini: de l’11 de maig al 29 d’octubre de 2021

 

Ajuts INAEM 2021

Us recordem que el termini per a sol·licitar els ajuts de l’INAEM per a la música 2021, finalitza el dia 24 de maig del 2021. Compartim amb vosaltres una guia perquè pugueu sol·licitar amb facilitat aquests importants ajuts.

Guia per a sol·licitar els ajuts per a la música 2021

 

Últimes dates per a presentar propostes artístiques per al festival MaMA 2021!

Us recordem que el MaMAla major trobada professional francesa de la indústria musical, té oberta la convocatòria per a presentar propostes artístiques fins al 31 de maig de 2021.

Durant els dies 13, 14 i 15 d’octubre del 2021, més de 130 artistes i grups musicals d’arreu del món es presentaran a llocs emblemàtics del districte Pigalle-Montmatre, davant d’un públic format per professionals internacionals de la indústria musical.

El MaMA informa que, en cas que la proposta sigui acceptada, sereu informats per correu electrònic abans del 31 de juliol del 2021.

Presenta la teva proposta artística

Consulta bases i condicions

Data límit per a presentar propostes artístiques: 31 de maig de 2021

 

El nou festival FUTURE ECHOES obre el termini per a presentar propostes artístiques

El festival Future Echoes és un festival de música que s’inaugurarà aquest any i tindrà lloc del dia 16 al 18 de setembre del 2021 a Norrköping, Suècia. Es presenta com un festival d’aparador que pretén acollir a 100 artistes i nous talents de tot el món, i com una conferència del sector musical amb importants ponents internacionals.

La intenció del festival Future Echoes és convertir-se un lloc de trobada creativa, sostenible i innovadora per a l’escena global i nacional de música. La iniciativa està liderada per l’associació sense ànim de lucre Discover Sensation i produïda gràcies a la col·laboració del United Vision AB i el 3Notes, de Bèlgica.

El festival Future Echoes ha obert el període per a presentar propostes artístiques, per a realitzar un showcase de 45 minuts durant els dies de festival.

Presenta la teva proposta artística

Data límit per a presentar propostes artístiques: 1 de juny de 2021