ARC: Reunió d’ARC amb els Departaments de Salut, Cultura i Interior & Fires i Mercats

Reunió amb els Departaments de Salut, Cultura i Interior i la Comissió de Festivals d’ARC

La comissió de festivals d’ARC, composta per Xavi Pascual (Promo Arts Music), Xavi Fortuny (RGB), Gemma Recoder (Sun Music), Martín Perez (Concert Studio), Juli Guiu (Clippers Music), Iñaki Martí (The Project) i Jordi Herreruela (Cruïlla), i el president d’ARC, Jordi Gratacós, es van reunir aquest dimecres 14 d’abril del 2021 amb els Departaments de Salut, Cultura i Interior: Lluís Baulenas (secretari general del Departament de Cultura), Dr. Marc Ramentol (secretari general del Departament de Salut), Elisabeth Abad (secretaria General del Departament d’Interior), Miquel Curanta (director de l’ICEC) i Núria Castells (cap de gabinet de la Consellera de Cultura).

L’objectiu de la reunió va ser establir els protocols sanitaris i les restriccions d’aforament per als concerts de primavera i estiu del 2021, així com reclamar el salconduit cultural perquè el públic pugui salvar el confinament comarcal.

Des de la comissió de festivals es va demanar l’establiment de millores en les restriccions actuals d’aforament exigint, com a mínim, que els protocols fossin com els que va haver-hi l’estiu del 2020. Per altra banda, es va reclamar que la resolució amb les mesures a aplicar pels esdeveniments culturals sortís abans de finals de maig, ja que els festivals ja estan amb les seves entrades a la venda i no disposen dels protocols actualitzats.

Des dels departaments de Salut, Cultura i Interior veuen la situació amb una certa esperança i es va acordar que en pròximes reunions es discutirien i s’establirien les mesures del protocol demanat pels socis d’ARC.

 

El MIL 2021 obre el termini per a presentar propostes artístiques

Artistes, mànagers, editors, segells i representants, el termini per a la presentació de propostes artístiques per al MIL 2021 està oberta fins al 15 de juny del 2021.

El MIL tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de setembre de 2021 a Lisboa i se centra en el descobriment, la promoció, la valorització i la internacionalització de la músiques populars actuals. En un format de convenció, el MIL pretén anticipar tendències futures i debatre temes rellevants del sector cultural i musical.

Presenta la teva proposta artística

 

Latin Alternative Music Conference, del 4 al 7 de maig del 2021

Aquest any 2021 tindrà lloc la 22a edició de LAMC de forma virtual, del 4 al 7 de maig del 2021. L’ICEX i l’INAEM han decidit apostar per aquest nou format per donar suport a la indústria musical a través de la seva marca Souds From Spain.

La conferència inclourà tallers, aparadors, showcases i oportunitats per a treballar en xarxa en el panorama de la música llatina.

Actualment, ja han estat confirmades totes les actuacions i showcases que tindran lloc durant els 4 dies i les pròximes setmanes es confirmaran la resta d’activitats que es portaran a terme, així com els horaris de les diferents jornades.

Ja us podeu registrar de forma gratuïta al web de LAMC per poder assistir a les diferents activitats en xarxa que es realitzaran al llarg de la conferència.

Registra’t gratuïtament

 

Enquesta estratègica MMVV

El Mercat de Música Viva de Vic ha iniciat un procés de consulta i reflexió estratègica per a fer del Mercat un lloc més idoni per donar suport al sector musical català en el context de pandèmia.

Per aquesta raó s’estan realitzant diverses accions de consulta a professionals del sector que portaran a identificar les accions més adequades per tal de millorar el MMVV. 

Per assolir aquest objectiu, des del Mercat proposen respondre el qüestionari adjunt. Amb això s’ajudarà a entendre millor l’actual situació en la qual es troba la indústria musical catalana i a donar les primeres passes per a desenvolupar les accions de millora i donar suport al nostre sector.

Els resultats d’aquesta consulta i de les accions paral·leles que es desenvoluparan posteriorment seran presentades durant el mes de juny a totes les entitats del sector de la música catalana.

Us animem que hi participeu, doncs l’experiència de totes i tots és molt valuosa en aquests moments.

Respon l’enquesta