ARC

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, ARC, va néixer l’any 1976 gràcies a les inquietuds d’un grup d’agents artístics de Catalunya i Balears amb la voluntat d’unir els seus interessos professionals i donar solvència a la professió. L’objectiu principal va ser el de constituir una plataforma de cohesió empresarial en benefici de la millora del fet musical.

Actualment, ARC compta amb més de 60 empreses associades que reuneix tant els  representants, que dirigeixen i organitzen des de festes populars fins a programacions cultural de pobles  i ciutats; com els mànagers, que representen la major part dels artistes que treballen al nostre país; i les empreses promotores, dedicades a la producció d’una variada oferta de concerts i festivals especialitzats a nivell nacional  i internacional.

La suma d’interessos al voltant de la promoció i difusió de la música al nostre país és el vincle que constitueix l’eix central de la nostra associació, que dóna suport a una indústria  importantíssima en l’àmbit cultural com és la musical.

OBJECTIUS

LA JUNTA DIRECTIVA

FES-TE SOCI