Arriba el MIL 2019

Ja està aquí la tercera edició de la fira professional internacional MIL – LISBON INTERNATIONAL MUSIC NETWORK, que tindrà lloc del dimecres 27 al divendres 29 de març a Lisboa, Portugal.

MIL Lisboa és un festival i convenció centrat en la difusió de la música internacional. Una plataforma d’intercanvi per a la indústria musical europea, africana i sud-americana.

Pel que fa al Programa PRO del MIL LISBOA, per l’edició del 2019 hi haurà participació de prop de 70 ponents durant els tres dies de durada d’aquesta fira internacional.

El programa artístic del MIL LISBOA 2019 conté més de 70 actuacions de bandes d’arreu del món. Aquestes tenen lloc als clubs nocturns i locals de música de Cais do Sodré, ubicats al cor de la vida nocturna de Lisboa. Cal destacar l’actuació de les raperes catalanes, Tribade, representades del nostre associat, Propaganda Pel Fet! que tindrà lloc el dijous 28 de març a les 21.45 h al Tokio -Rock Bar- de Lisboa.

Gràcies al conveni d’ARC-MIL LISBOA, els associats d’ARC gaudeixen d’un descompte promocional del 30% del preu de l’acreditació.

Per tenir més informació podeu de visitar el web: MIL LISBOA