Augment significatiu de la participació professional al 31è MMVV

El Mercat de Música Viva de Vic ha tancat la 31a edició amb gairebé 750 professionals acreditats (un augment de més del 10% respecte a l’any passat) que han assistit a les activitats organitzades durant tres dies a l’Atlàntida, amb un gran ambient de treball. Els percentatges d’enguany mostren que el 69% de la participació professional ha estat catalana, el 16% de l’Estat Espanyol i un 15% internacional (9% l’any 2018).

Al llarg dels tres dies s’han produït un miler de reunions ràpides i més de 40 presentacions de projectes i artistes. A més a més, una vuitantena de grups han tocat en un dels 9 escenaris del Mercat, on gairebé la meitat de la programació han estat estrenes.

Des de l’Associació ARC també s’ha detectat un augment considerable de la participació d’empreses associades a ARC al Mercat de Música Viva de Vic. Durant aquesta edició, les acreditacions gratuïtes tramitades a socis i sòcies han augmentat un 30% respecte a l’any passat.

Pel que fa a les presentacions d’empreses de management al MMVV, la participació d’empreses d’associats i associades d’ARC ha representat el 50% del conjunt de pitchings. A més, es vol destacar el bon feedback rebut per alguns dels associats que van realitzar presentacions, gràcies al gran nombre de programadors assistents al MMVV.

A més a més, cal destacar l’alta participació dels socis i sòcies en els speed meetings. I també, les 18 actuacions d’artistes i grups de 9 empreses que formen part de l’associació.