“Benvinguts a un dels concerts més emocionants de la nostra vida” – Santi Balmes

Aquest dissabte 27 de maig de 2021 va tenir lloc el concert pilot multitudinari de 5.000 persones al Palau Sant Jordi, de la mà de Love of Lesbian.

L’esdeveniment va estar organitzat per “Festivals per la Cultura“, una iniciativa en la qual han participat professionals del sector i associats d’ARC tal com son els directors del Cruïlla, el Canet RockThe Project. També han estat partícips els directors del Primavera Sound, el Sonar i el Vida, i han comptat amb el suport de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

Al llarg del matí del mateix dissabte 27, totes aquelles persones amb entrada adquirida es van realitzar un test d’antígens a la Sala Apolo, Luz de Gas o Razzmatazz, pel que tots els assistents van haver de superar el test. Finalment i segons fonts de l’organització del concert, es van detectar sis positius per covid-19, als quals se’ls va retornar l’import de l’entrada.

L’entrada de tots els assistents es va realitzar de manera esglaonada i el públic va mostrar un comportament respectuós, responsable i col·laborador durant gairebé les dues hores de durada de l’esdeveniment. Tanmateix, el públic i el personal tècnic i organitzador, va portar mascareta FFP2 al llarg de tot el concert.

Autor: Josep Losada

Tant els tests realitzats al llarg de la jornada com el desenvolupament del mateix concert i totes les mesures sanitàries per a vetllar per la seguretat del mateix van estar tutelades per experts de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Barcelona.

Tal com va dir el cantant de la banda, Santi Balmes,  es va tractar d’un dels concerts més emocionants de les vides de tots els allà presents. Es tracta d’un gran pas endavant cap a la possibilitat de seguir amb la cultura, la música, els concerts i els festivals en viu!