BIME PRO, Noves mesures sector cultural & Curs de Gestió Musical

BIME PRO: codi de descompte pels socis i sòcies d’ARC

El BIME PRO tornarà a citar la indústria musical del 27 al 29 d’octubre en una 9a edició en què es parlarà sobre el canvi constant de les cadenes de valor i la necessitat d’establir diàlegs necessaris per reflexionar sobre el futur del sector.

Enguany, ARC ofereix un codi de descompte del 25% en les acreditacions de la fira.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb administracio@arcatalunya.cat. Per accedir a la pàgina web del BIME PRO, consulteu el següent enllaç:

Pàgina web

 

Noves mesures pel suport al sector cultural

Aquest passat 12 d’octubre ha entrat en vigor una llei en la qual s’aproven noves mesures de suport al sector cultural i de caràcter tributari, per afrontar l’impacte econòmic i social de la Covid-19.

Es tracta d’una norma amb diverses implicacions importants pel sector, en la que es poden destacar dues mesures que van ser sol·licitades per la Federación Es_Música des dels inicis de la pandèmia:

  • Una campanya nacional de foment del consum de la cultura
  • Reconeixement de la cultura com a bé bàsic i de primera necessitat.

Es_Música, de la qual ARC en forma part, ha fet una circular en què explica i resumeix el tema amb molta atenció.

Podeu trobar aquesta circular a continuació:

Circular Es_Música

 

Curs de Gestió Musical impartit pel Taller de Músics

El Taller de Músics oferirà un curs de gestió musical que es farà del 16 de novembre de 2021 al 10 de maig de 2022 en què es donarà una visió pràctica, completa i exhaustiva de tots els factors que intervenen en la gestió musical.

El curs va dirigit a músicsprofessionals de la indústria musical i gestors culturals que vulguin adquirir una formació teòrica i pràctica. Els interessats poden triar realitzar el curs complet o escollir sessions individuals. En aquesta formació es tocaran temes com management i bookingdistribució digitall’estudi de gravaciócontractes en la indústria musical i drets d’autor.

Per tots els socis i sòcies d’ARC i els seus treballadors us oferim un codi de descompte del 10% tant pel curs complet com per les sessions individuals.

Per més informació consulta el següent enllaç:

Pàgina web