BIME PRO: Una 9a edició on s’esperen més de 3.000 professionals

Raphael, Shirley Manson i Mala Rodriguez participaran en el BIME PRO juntament amb artistes com el grup colombià Bomba Estéreo, el canadenc John Acquaviva i l’artista argentina Zoe Gotusso. La fira tindrà lloc al Palacio Euskalduna del 27 al 29 d’octubre.

La indústria musical es reunirà del 27 al 29 d’octubre a la 9a edició del BIME PRO, una de les fires més importants del sector musical a escala nacional i on s’espera reunir a més de 3.000 professionals de tot el món.

Les cadenes de valor del sector estan en canvi constant, és així, com un dels objectius d’enguany és fer un incís per revisar les dinàmiques actuals, anticipar les que vindran i aconseguir una unió  per aconseguir una reactivació amb més força. Sobretot, establir diàlegs per reflexionar sobre el futur del sector. Un esperat retrobament entre les indústries musicals d’Europa i Amèrica llatina que, després de la distància que va imposar de forma forçosa la pandèmia, es tornaran a reunir en el Palacio Euskalduna.

El BIME PRO es presentarà amb un total de 68 xerrades, 12 masterclass i 13 tallers. Més de 200 ponents de fins a 17 nacionalitats formaran part d’un dels cartells més extensos de les nou edicions del congrés internacional, sent una referència pel sector de les indústries culturals i creatives. En les novetats d’enguany, hi haurà les taules de concentració 100% humanes i sostenibles, buscant donar més importància i visibilitat tant a la innovació social com mediambiental.

El recinte estarà habilitat al complet amb quasi 7.000 metres quadrats, una de les majors dimensions que ha aconseguit el BIME PRO i estarà habilitat amb grans espais de networking, 80 panells amb temàtiques molt diverses, speedmeetings i diversos tallers entre un altre àmplia oferta de continguts i activitats tant de manera presencial com virtual.

BIME FESTS

A l’apartat de BIME FESTS es treballarà sobre el present i futur de la contractació d’artistes en 4 taules rodones amb una gran representació d’agents del Regne Unit com: Alex Bruford (Managing Director d’ATC LIVE agència de Nick Cave & The Bad Seed, Metronomy, The Lumineers) Jon Ollier (CEO de ONE FIINIX LIVE, agent d’Ed Sheeran) i Natasha Gregory (Co-founder Morther Artists, agent d’Idles).

A part, se celebrarà el 1r Congrés de l’Edició Musical organitzat per AEDEM amb la participació de reconeguts music supervisors. També podrem trobar diferents segmentacions com el BIME CAMPUS,  el BIME START UP! i el BIME TECH.

A la programació d’artistes encapçalada per Raphael, Shirley i Mala Rodriguez, els seguiran Bomba Estéreo i John Acquaviva. Els liders del grup colombià, Li Saumet i Simón Mejía, oferiran una xerrada juntament amb els seus managers Camila Saravia i Daniel Zawadzki, els quals han treballat en el desenvolupament de la seva carrera des del principi. De l’àmbit professional, participaran Fabio Acosta i Iván Alarcón, mànagers de J. Balvin, Rosa Lagarrigue, CEO de RLM i Gay Mercader, mític promotor espanyol i Jon Ollier, agent d’Ed Sheeran, liderant un programa compost per referents del sector.

Podeu consultar la programació sencera en el següent enllaç:

Agenda – BIME PRO