Convocatòries artístiques

Dijous, 1 d’abril del 2021

Eufònic: convocatòria oberta per a artistes catalans i catalanes

El festival Eufònic obre convocatòria artística en la seva desena edició, línia dirigida a artistes catalans i catalanes: Eufònic, i els convida a presentar peces i treballs ja desenvolupats. El festival se celebrarà a Terres de l’Ebre del 26 al 29 d’agost de 2021.

El termini per presentar sol·licituds està obert fins al 5 d’abril del 2021.

És important destacar que Eufònic STNBL es dirigeix a tres tipus de propostes:

  • Instal·lacions artístiques innovadores ja existents, així com eines i processos entorn la recerca digital i interacció amb l’entorn.
  • Propostes musicals amb un component de recerca digital i experimentació, així com accions sonores.

Treballs digital-performatius ja produïts, així com espectacles de cos, so i moviment de petit o mitjà format que han tingut una vida curta.

Més info i inscripcions

 

Convocatòria artística oberta per a actuar a les Festes de la Mercè 2021

Durant Les Festes de la Mercè 2021, els dies 25 i 26 de setembre de 2021, la fàbrica de creació d’art contemporani Fabra i Coats de Barcelona, s’omplirà de propostes musicals escollides per la Comissió de Programació del Festival Acció Cultura Viva.

Barcelona Cultura anima a totes les formacions musicals o projectes artístics relacionats amb la música a inscriure’s com a proposta. La convocatòria estarà oberta fins al 5 d’abril de 2021.

Més info i inscripcions

 

i-Portunus: convocatòria de suport a la mobilitat creativa d’artistes i professionals

i-Portunus és un projecte finançat per Europa Creativa que dóna suport a la mobilitat d’artistes, creadors i professionals culturals. La convocatòria per demanar suport financer per a la mobilitat de músics i professionals del sector estan obertes fins al 15 d’abril a les 18:00h.

Aquesta convocatòria està dirigida a compositors, músics i cantants de preferència en la música clàssica, jazz i gèneres musicals tradicionals, majors de 18 anys, de tots els nivells d’instrucció i nivells d’experiència.

Més info i inscripcions