Cursos 2018

La indústria de la música està canviant més ràpid que mai i s’està expandint a tot el món. Amb els nostres programes de formació, els joves professionals de la indústria musical aprendran a conèixer la gestió artística i els reptes empresarials del negoci de la música globalitzat.Des del crowdsourcing al streaming de música, la manera de fer negocis a la indústria de la música s’està revolucionant. ARC presenta el programa de formació MBM- Music Business Management en el negoci de la música com una eina per compartir els reptes i els riscos d’aquest repte. Es tracta d’un programa d’un any dirigit a joves professionals que treballen i tenen un gran interès tant en la música com en l’empresa i volen guanyar avantatge competitiu en la indústria.

OBJECTIUS
El projecte respon a una necessitat expressada pels professionals del sector de la música per a una major formació professional i el procés relacionat d’aprenentatge permanent i té com a objectiu:
• Augmentar la capacitat dels professionals de la música per adaptar-se als canvis del mercat de la música, també pel que fa a la seva rellevància en les carreres internacionals, millorant l’ocupabilitat i l’emprenedoria dins del sector de la música.
• Promoure l’intercanvi transnacional entre diferents subsectors, especialment quan s’identifica el potencial per a l’aprenentatge mutu o l’intercanvi de pràctiques entre professionals, empreses i estudiants.