Cursos 2019

La indústria de la música està canviant més ràpidament que mai i s’està expandint a tot el món. Amb els nostres programes de formació, els joves professionals de la indústria musical aprendran a conèixer la gestió artística i els reptes empresarials del negoci de la música globalitzat.

Amb el procés de digitalització de la societat, i en concret de la música, l’activitat del sector ha evolucionat radicalment en els darrers anys, creixent en el vessant del directe. La recaptació de la música en viu augmenta any rere any i ha arribat a superar els 300 milions d’euros en l’últim exercici, amb més de 80.000 concerts programats només en l’estat espanyol. Tot això genera una àmplia oferta de llocs de feina que requereixen professionals especialitzats en el sector, afins al canvi digital i tecnològic.

És per aquest motiu que l’Associació ARC, implicada en la formació del sector musical i els canvis que està experimentant, col·labora amb l’IL3 (Institut de Formació Contínua) de la Universitat de Barcelona oferint el Postgrau en Gestió Professional de la Indústria Musical: de l’Artista al Públic.

OBJECTIUS

  • Formar professionals amb les competències necessàries per integrar-se i desenvolupar projectes en aquest sector.
  • Oferir una visió global i integradora dels diferents elements que intervenen en l’activitat musical, des de la creació fins al públic, ja sigui arribant a través de la producció discogràfica o d’un esdeveniment musical.

Més informació i matrícules: IL3- Postgrau en Gestió Professional de la Indústria Musical