CURSOS D’ESTIU “MANAGEMENT I GESTIÓ MUSICAL

Aquests cursos pretenen dotar Als alumnes d’una visió integral de la indústria musical mitjançant la descripció de cadascuna de les figures professionals que la conformen, el seu rol i tasques particulars, així com també les diferents relacions professionals existents entre elles.

A partir de la descripció transversal de la cadena de valors del sector, s’aprofundirà en cada una de les figures que hi intervenen: l’artista, els mànagers, els segells discogràfics, les editorials, les entitats de gestió, els bookers, els agents de zona, els promotors, i altres figures que actuen en el procés de pojectar un artista al públic.


PROFESSORAT (Per confirmar):

Aquests cursos pretenen dotar els alumnes d’una visió integral de la indústria musical mitjançant la descripció de cadascuna de les figures professionals que la conformen, el seu rol i tasques particulars, així com també les diferents relacions professionals existents entre elles.

A partir de la descripció transversal de la cadena de valors del sector, s’aprofundirà en cada una de les figures que hi intervenen: l’artista, els mànagers, els segells discogràfics, les editorials, les entitats de gestió, els bookers, els agents de zona, els promotors, i altres figures que actuen en el procés de fer arribar un artista al públic.


PROFESSORAT (Per confirmar):

Jordi Gratacòs, President de l’Associació ARC, Vicepresident de la Acadèmia Catalana de la Música. Director del curs. (www.arcatalunya.cat)

Javi García, mànager de Love of Lesbian, Mi Capitán, The New Raemon, entre altres. Cap de producció de Music Bus (www.musicbus.es)
Gerardo Sanz, mànager de Manel, Mishima, Joan Miquel Oliver, Maria Arnal i Marcel Bagés, entre altres. Director de Fina Estampa (www.finaestampa.es)
Xavi Pascual, mànager de Sopa de Cabra, Los Manolos, entre altres. Director del Festival Acústica i Strenes. Director de Promo Arts Music. (www.promoartsmusic.com)
Judit Llimós, directora del festival Guitar BCN, directora artística i booking de The Project (www.theproject.es)
Natxo Tarrés, cantant de Gossos, membre del Cons. Territorial SGAE i membre del Cons. Acadèmic de l’Acadèmia Catalana de la Música (www.gossos.cat)
Eva Faustino, gerent d’APECAT. Advocada especialista en música i drets. (www.apecat.com) Oriol Roca, Assessor artístic del Mercat de Música Viva de Vic. Jurista (www.mmvv.cat) Jordi Turtós, periodista musical i programador musical
Sandra Costa Tur, La Costa Comunicació, agència de comunicació cultural. (http://lacosta.cat)
Josep Casellas i Nogue, Productor Espais i Festivals (CCCB, Festival Cruïlla, Sónar,…). PGE – Producció i Gestió d’Esdeveniments (www.pge.cat)

Josep Coll, Director de Red Points. Advocat de propietat intel·lectual. (www.redpoints.com)


CALENDARI:
Es crearan els cursos en funció de les opcions més triades, i que arribin a un nombre mínim d’alumnes. Opcions:
Curs A: 1ª i 2ª setmana de juny (5,6,7,12,13,14 de juny) | 10:00h a 14:30h
Curs B: 1ª i 2ª setmana de juny (5,6,7,12,13,14 de juny) | 15:30h a 20:00h
Curs C: 3ª i 4 ª setmana de juny (19,20,21,26,27,28 de juny) | 10:00h a 14:30h
Curs D: 3ª i 4ª setmana de juny (19,20,21,26,27,28 de juny) | 15:30h a 20:00h
Possibilitat d’assistir a mòduls individuals de 4 hores.Tria les opcions que et vagin millor aquí.


LLOC I PREU
LLoc: ESART Campus Barcelona (Carrer Còrsega, 409. 08037 Barcelona)
Durada del curs: 24 hores
Preu: 240 €
Mòduls individuals de 4 hores: 50 €

DESCOMPTES
30% dte. (168 €):
Associats i treballadors d’ARC.
Alumnes d’ESART Campus Barcelona (www.esartbcn.com)

20% dte. (192 €):
Entitats i associacions col·laboradores: Acadèmia Catalana de la Música, ASACC, APECAT, MUSICAT, MMVV, PAFXarxa de Cases de la Música Popular, AMJM, AMT, FCEC, Fundació SGAESDE, …
Estudiants de Cicle Superior de Música.

NOTA:
Cal justificació per optar als descomptes: certificat d’empresa adherides a associacions o rebut de quotes de les associacions; matrícula académica.
– Els mòduls individuals no tenen descompte.


Consulta el programa del curs aquí.
Els assistents rebran un certificat d’assistència, sempre que atenguin a un mínim del 80% de les hores del curs (19 hores).

Més informació: administracio@arcatalunya.cat