Trobada amb el conseller Vila

DSC_0902

El conseller de Cultura rep els màxims representants del sector empresarial de la música a Catalunya que donen suport a l’Acadèmia de la Música Catalana.

El conseller de Cultura, Santi Vila, va rebre el passat dimecres 15 de Juny els representants de les entitats més representatives del sector empresarial de la música de Catalunya que donen suport a l’Acadèmia de la Música: ARC (Associació Professional de Mànagers, Representants i Promotors de Catalunya), APECAT(Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans), ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) i Enderrock (Grup que edita les revistes musicals Enderrock, Folc i Jaç).

En un clima de cordialitat i gran entesa, el Conseller Santi Vila va instar l’entitat a “defensar i unificar” el sector. L’Acadèmia de la Música Catalana, encapçalada pel seu president Gerard Quintana, va ressaltar la importància de disposar d´una entitat l´objectiu de la qual és cohesionar el sector i ordenar tot el debat musical.

El conseller va manifestar “complicitat total amb la creació de l’Acadèmia” i va comentar que “la política cultural és també política social”.