El Lado Oscuro de la Broca

La gira #GPS10 amb El Lado Oscuro de la Broca passarà per la sala Vol de Barcelona, la sala Los Clásicos de Toledo i la sala Soundclub de Navalmoral de la Mata (Cáceres)

La banda de Zamora El Lado Oscuro de la Broca sorgia a mitjans de 2008 amb un so compacte i personal, a mig camí entre el post-punk, el shoegaze i el noise, amb influències de grups com El Columpio Asesino, Mogwai o My bloody Valentine.

En els seus directes han mantingut sempre una atmosfera creada a partir de potents i sorolloses guitarres, en què el volum i la contundència acompanyen unes lletres que es confonen entre l’oníric i l’absurd.

El desembre de 2014 fitxaven per El Genio Equivocado, i llançaven l’avançament del seu àlbum debut, “Beta”, un treball gravat als comandaments de Carlos Hernández i que contenia llançaments com “Los líderes africanos”. Després d’un munt de bones crítiques i de presentar-lo en diferents escenaris en sales i festivals, arribaria el moment de preparar el segon assalt que, com el seu disc de debut, s’encarregaria de gravar Carlos Hernandez, donant forma als 9 temes que veurien la llum després de l’estiu de 2016 amb un avançament en format single, el potentíssim tall “Cartas al Apóstol”. Aquell any “Poderosa” va ser un dels millors discos nacionals per a la crítica especialitzada.

Ja el 2018 arribaria un EP compost per quatre cançons produïdes pel grup, gravat per Edu Lavilla i mesclat per Carlos Hernández i que s’editava a l’abril d’aquest any, al que anomenarien “Salvaje”. Aquest EP es completaria a final d’any amb un altre EP titulat “Oeste”, i tots dos van donar forma a l’LP “Salvaje Oeste”, un LP que recopila 2 EP’s que recullen el testimoni d’algunes figures de Zamora com Rosa Herbert, Antonio Pedrero o Claudio Rodríguez. Un espectre que viatja des dels sons de la natura fins al crit en les lletres de l’Espanya oblidada.

Dissabte 7 de novembre 21.30h – BARCELONA – Sala Vol
Preu de l’entrada: 6€ anticipada / 8€ a taquilla
Venda anticipada on-line aquí.

Divendres 20 de novembre 20.30h – TOLEDO – Sala Los Clásicos
Preu de l’entrada: 6€ anticipada / 8€ a taquilla
Venda anticipada on-line aquí.

Dissabte 21 de novembre 21.30h – NAVALMORAL DE LA MATA – Sala Soundclub
Preu de l’entrada: 6€ anticipada / 8€ a taquilla
Venda anticipada on-line aquí.

#GPS10

#DiezAñosGirando

#NosVemosEnLasSalas