El Mercat de Música Viva de Vic torna amb la seva 33a edició

El MMVV torna a la normalitat del 15 al 18 de setembre del 2021, apropant-se a la normalitat i prioritzant les estrenes musicals per impulsar el sector. L’activitat sectorial tindrà lloc a l’Atlàntida i els concerts es duran a terme en set espais de la ciutat de Vic.


Després d’un any marcat per la pandèmia i la virtualitat, el Mercat Música Viva de Vic (MMVV) torna a la presencialitat del 15 al 18 de setembre en un moment molt difícil per la indústria de la música. Enguany, serà la 33a edició i perseverà com a punt de trobada i de dinamització del sector, posant el focus en la seva funció d’altaveu de noves propostes de música en viu.

En aquesta edició el leitmotiv del mercat, fa èmfasi en el fet de viure la música en directe. Tant per als professionals acreditats com per al públic general, es convida a entendre el MMVV 2021 com un espai de gaudí i de posada en valor de la música en viu.

L’activitat professional del mercat, es durà a terme del dimecres 15 al divendres 17 als tres espais de l’Atlàntida, el teatre, l’auditori i la carpa, i per ara s’espera acreditar uns 600 professionals. L’activitat tindrà dos pilars essencials: l’estrena d’espectacles en directe i les activitats professionals pròpiament, en les que hi haurà pitchings en format híbrid (físic i online); jornades de treball en forma de conferències i reunions sectorials, presentacions de projectes i speed meetings.

Tota la programació del MMVV es podrà seguir per streaming per tots aquells que no puguin assistir al mercat de manera presencial, i tot el contingut que es retransmeti quedarà penjat a la seva pàgina web, per tal que totes les persones acreditades puguin recuperar-lo posteriorment.

Programació musical

Enguany, el mercat prioritzarà les estrenes musicals com un dels punts forts de la 33a edició on més d’una vintena d’artistes estrenaran els seus nous projectes. És el cas de la menorquina Anna Ferrer, que presenta el seu darrer treball, produït per El Niño de Elche; o d’El Petit de Cal Eril, que estrena el seu últim disc a la tardor. Enric Montefusco ofereix un nou espectacle amb una posada en escena curosament treballada, i la banda de jazz i soul The Excitements arriba amb la seva nova vocalista somali Kissia San. Des de Portugal, presenten un projecte comú el baixista Theo Pascal i la cantant d’origen capverdià Carmen Souza, un duo amb història pròpia.

Les Joves veus catalanes Marta KnightLauren Nine i Intana presenten disc, aquesta última amb un treball íntegrament en català. Des de Mallorca arriba el pop electrònic del quartet Alanaire i, des del País Valencià, la veu íntima de la jove cantautora Esther. També estrenaran Roger MasEmlan i Sílvia Comes, que presenta un espectacle amb textos del poeta Jaime Gil de Biedma.

Per veure la llista sencera d’artistes que actuaran al MMVV, podeu consultar la pàgina web oficial que trobareu al final de la notícia.

Programa Pro

Concerts d’artistes que treballen amb socis/es d’ARC

LAUREN NINE
Auditori J. Maideu – l’Àtlantida
Dimecres, 15 de setembre, 14:00h
U98 Music
THE PENGUINS Reggae per xics
Online
Dimecres, 15 de setembre, 12:00h
Buenritmo
Les protagonistes de l'exposició D'ONES: Sílvia Comes | Enderrock.catSílvia Comes
Teatre R. Montanyà – L’Atlàntida
Dimecres, 15 de setembre, 12:30
Picap
EL PETIT DE CAL ERIL
Teatre R. Montanyà – L’Atlàntida
Dimecres, 15 de setembre, 22:00h
Bankrobber
ALANAIRE
Auditori J. Maideu – l’Àtlantida
Dijous, 16 de setembre, 14:00h
Promo Arts Music
KUMBARA
Escenari Goufone (parc Bassa dels Germans Maristes)
Dijous, 16 de setembre, 19:30h
RGB Management
TRIBADE
Escenari Estrella Damm (zona esportiva)
Divendres, 17 de setembre, 23:00h
Propaganda pel Fet!
BALKAN PARADISE ORCHESTRA
Escenari Goufone (parc Bassa dels Germans Maristes)
Divendres, 17 de setembre,  21:15h
Sonde3
CESK FREIXAS
Escenari Goufone (parc Bassa dels Germans Maristes)
Divendres, 17 de setembre, 22:30h
U98
OQUES GRASSES
Escenari Estrella Damm (zona esportiva)
Divendres, 17 de setembre, 00:30h
Èxits Management
TALLER DE MÚSICS ENSEMBLE & CHANO DOMÍNGUEZ
Teatre R. Montanyà – L’Atlàntida
Divendres, 17 de setembre, 21:15h
Taller De Músics
SUU
Escenari Estrella Damm (zona esportiva)
Dissabte, 18 de setembre, 23:00h
Èxits Management
REÏNA
Plaça dels Màrtirs
Dissabte, 18 de setembre, 19:30h
U98
CAÏM RIBA
Auditori J. Maideu – l’Àtlantida  Dissabte, 18 de setembre, 19:00
RGB Management