Engega el Primavera Pro!

Avui dimecres 2 de juny s’incia la fira del Primavera Pro que durarà fins divendres 4 de juny. La benvinguda va a càrrec de la directora del festival Almueda Heredero, el periodista internacional Ben Cardew i el director de l’ICEC, Miquel Curanta.

Les activitats que es duran a terme, showcases, conferències i speedmeetings, es realitzaran presencialment al CCCB o a través de la plataforma en línia, on es podran seguir en directe o bé, en cas de no poder assistir-hi, les sessions quedaran penjades a la plataforma del Primavera Pro.

Des d’ARC s’han ofert acreditacions gratuïtes que asseguren l’accés prioritari a totes les activitats presencials amb prèvia reserva. A més a més, també permeten l’accés a totes les activitats en streaming, amb la possibilitat de comunicació directe a través del xat amb la resta d’assistents virtuals i la possibilitat de fer preguntes als ponents.

En la programació del dimecres 2 de juny trobareu conferències com la d’Ana Quiroga, Irene Blanco Fuentes i el representant de Twitter, Simone Tomassetti on analitzaran l’auge de les aplicacions d’àudio i les noves dinàmiques relacionals que comporten. En la programació online, s’emetran al llarg de tot el dia showcases internacionals.

Demà dijous 3 de juny té lloc la segona jornada de Primavera Pro 2021 que comença amb el lliurament del Primavera Award a Boris Revollo i Josep Mª Llibre i una entrevista a càrrec de la periodista Agnès Marquè. Les expertes Thais Ruiz de Alda de DigitalFems i Laura Pérez de PyBCN conversaran amb la transfeminista de 85 anys Sandy Stone, sobre les dissidències tecnologies, genèriques i musicals.

La selecció dels showcases musicals online són propostes que vénen des de Xile, Taiwan, el Perú i Polònia. Mentre que TWIN i Yudi Saint X estaran musicant aquesta tarda al Pati de les Dones del CCCB.

Divendres 4 de juny tindrà lloc l’última jordana del Primavera Pro que s’iniciarà amb una guia per a orientar-se en la gestió de drets editorials, connexos i de sincronització en l’àmbit digital conduïda per Noemí Planas.  Els col·lectius nacionals Jokkoo i Don’t Hit a la Negrx connectaran amb ANTI-MASS de Kampala i Pussy Party de Johannesburg per a compartir experiències en el procés de decolonització de l’oci nocturn.

Al Patí de les Dones del CCCB actuaran Neus Borrel, Bru Ferri, Aitor Etxebarria i Sara Zozaya. 

Per a més informació, podeu consultar el programa complet del Primavera Pro aquí