Engega la 31a edició del Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. Des del 1989, la ciutat de Vic acull agents de tots els àmbits de la música, per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música. És per això, que l’Associació ARC cada any participa activament a les activitats proposades pel MMVV, utilitzant els seus espais i eines per al desenvolupament de les seves empreses associades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest any s’arriba a la 31a edició del Mercat, que tindrà lloc a Vic a partir de demà 18 de setembre i fins dissabte 21 de setembre. En aquesta edició, ARC estarà present amb un estand que servirà de punt de trobada per a tots els associats i associades d’ARC, així com a punt d’informació sobre l’associació i les seves empreses per a totes aquelles persones interessades. Ja són més de 30 els associats i associades que s’han acreditat de forma gratuïta al Mercat a través d’ARC.

Les empreses associades a ARC tenen una forta participació en les activitats organitzades pel MMVV. 13 empreses d’ARC realitzaran pitchings de presentació dels seus artistes durant la pròxima temporada 2019-2020: Èxits, Taller de Músics, Bankrobber, The Project, Buenritmo Producciones, Diggers Music, Promo Arts Music, Concert Studio, Black Music Productions, Nácar Management, Batall Produccions i Cultura en Gira.

A més, els acreditats al MMVV podran reunir-se a través d’speed meetings amb programadores associades a ARC com Rosa Galbany i Cinzia Venier del Taller de Músics; Laura DuranGemma Recoder de Canet Rock – Sun Music BCN i Judit Llimós de The Project.

Per altra banda, dins la programació de concerts del MMVV19 trobem 17 artistes i bandes de 9 empreses d’ARC:

 

Finalment, com a tancament d’aquesta edició del Mercat de Música Viva de Vic, el dissabte 21 se celebra la primera cerimònia de lliurement dels Premis Alícia, organitzats per l’Acadèmia Catalana de la Música. El President d’ARC lliurarà el Premi a la Internacionalització al costat de la filla de l’Alícia de la Rocha.

 

Consulta tota la programació professional del MMVV19 aquí.

Consulta tota la programació de concerts del MMVV19 aquí.