Gran èxit de la 1a trobada de les associacions ARC i A.R.T.E

Aquest dimecres 20 de novembre es va celebrar la 1a Trobada d’associats i associades d’ARC i A.R.T.E. en el marc de l’acord de col·laboració que mantenim les dues entitats.
 
Al matí va tenir lloc una reunió de membres d’ambdues Juntes Directives a la qual van assistir els seus respectius presidents Jordi Gratacòs i Paco López, acompanyats d’Antonio Peral i Carmen Navarro per ARC i Gabriel García i Ricard Ardèvol per A.R.T.E., així com les gerents de les dues organitzacions, Àngels Civit i Soco Collado.

 

La Trobada va comptar amb l’obertura del director de la SGAE Catalunya, Ramon Muntaner, la Sra. Àngels Ponsa, directora general de Promoció cultural de la Generalitat de Catalunya, Miquel Curanta, director de l’ICEC i els presidents d’ARC i A.R.T.E.

 

Durant la tarda, es van celebrar diverses presentacions:

Els associats d’ARC, Albert Mas i Kiku Vallina, van fer una exposició sobre el treball conjunt que està realitzant ARC amb CSITAL, per aconseguir establir un procediment de contractació pública amb les administracions locals, que millori la situació actual de la Llei de Contractes de Sector Públic en la contractació d’espectacles públics i artistes.

Per part de l’Acadèmia Catalana de la Música, el president, Gerard Quintana, i el gerent, Manel Muntañés, van explicar la història de l’Acadèmia, així com els projectes de l’entitat. De la mateixa manera, Paco López va presentar a tots els assistents la recentment constituïda Federación de la Música de España ES_MÚSICA.

Finalment, van tancar l’acte Xavier Cester, director de l’Àrea de Música de l’ICEC, Àlex Pi de l’SDE i Joan Antoni Martínez de programa.cat. Tots tres van explicar les eines i recursos que ofereix la Generalitat de Catalunya pel desenvolupament del sector de la música a Catalunya.