Èxit d’assistència a les Jornades de formació “Mànagers i Autors”

Èxit d’assistència a les Jornades de formació “Mànagers i Autors”

El dijous 14 de desembre, van tenir lloc les jornades “Mànagers i Autors“, una sessió de formació i assessorament al voltant de la figura del mànager, fruit del conveni de col·laboració entre ARC i la Fundació SGAE.  

La jornada va ser tot un èxit, amb la participació de 56 autors que s’estan o es volen professionalitzar; els quals van poder atendre una ponència introductòria dirigida per en Jordi Gratacòs, president d’ARC, i, a continuació, unes taules rodones d’assessorament dirigides pels mànagers  Gerardo Sanz (Fina Estampa), Ixent Sampietro (Èxits – Produccions & Management), Javi García (Music Bus), Judit Llimós (The Project), i Xavi Pascual (Promo Arts Music).

Gràcies a l’èxit d’aquesta primera sessió, podem preveure que aquestes activitats formatives, dirigides als socis de la SGAE, tindran continuïtat al llarg del 2018, amb l’objectiu de difondre la labor dels diferents col•lectius professionals que conformen ARC: Representants, Mànagers i Promotors. Es vol, així, continuar persistint en el procés de professionalització del sector.