Festivals Catalans Demanen El Certificat Covid & Fira Mediterrània De Manresa

Festivals catalans demanen l’aplicació del certificat Covid per reactivar els esdeveniments multitudinaris

La directora de CANETROCKGemma Recoder, i el director de Cruïlla FestivalJordi Herreruela, han exposat a Brussel·les la necessitat d’aplicar el certificat Covid per reactivar els esdeveniments multitudinaris.

Els organitzadors dels festivals s’han trobat amb interlocutors del govern de la Federació Valònia-Brussel·les, encarregats de la gestió de la Covid i de la Federació de Festivals de Música de Valònia-Brussel·les. Durant l’exposició, els participants han intercanviat els protocols sanitaris utilitzats per a l’organització de concerts, festivals i proves pilot durant la pandèmia de la Covid-19.

La celebració dels primers macroconcerts catalans van cridar molt l’atenció a la capital europea, i aquests han volgut saber com s’ha treballat des de Catalunya per assolir una entesa entre les autoritats, promotors i organitzadors amb la finalitat de garantir la seguretat dels espectadors.

Gemma Recoder ha reclamat la posada en marxa del certificat Covid com més aviat millor per recuperar la màxima normalitat en el sector dels esdeveniments multitudinaris, ja que aquest està molt tocat per tants mesos d’inactivitat.

 

Obert el període d’inscripcions per les reunions ràpides en línia de la Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa ha obert el període per sol·licitar les reunions ràpides en línia per a professionals acreditats. Les reunions ràpides en línia estan programades del 4 al 7 d’octubre de 10:00h a 12:00h.

A cada reunió hi participaran diferents programadors segons l’àmbit d’interès artístic. Les entitats acreditades només poden demanar dues reunions en línia. A les reunions es poden trobar professionals del sector com Martí Marfà (FiM Vila-Seca), Marc Lloret (MMVV), Anna Giribet (FiraTàrrega), Salvador Sanz (Madferia).

Recordar que tots els socis i sòcies d’ARC, ja es poden acreditar a la Fira Mediterrània de forma gratuïta (en el moment de l’acreditació, seleccionar Associació ARC al desplegable).

Podeu trobar més informació en el següent enllaç:

Més informació