Festivals per la Cultura Segura presenta el primer concert pilot amb 5.000 persones

Durant la roda de premsa realitzada avui, divendres 5 de març de 2021, Festivals per la Cultura Segura ha presentat el proper concert pilot per a 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol de seguretat per a la celebració d’esdeveniments en el context actual de pandèmia.

El concert tindrà lloc el 27 de març de 2021 al Palau Sant Jordi amb l’actuació del grup Love of Lesbian. Aquest es realitzarà sense distància social i amb mascaretes FFP2 que facilitarà la mateixa organització de l’esdeveniment. A més, el mateix dia es realitzaran tests massius previs a tots els assistents i es controlarà la temperatura corporal als accessos.

Els resultats d’aquest estudi permetran a la ciutat de Barcelona dissenyar protocols d’accés per a esdeveniments culturals, així com comprovar procediments alternatius al confinament total en cas de noves crisis.

Els promotors d’aquest concert són l’hospital Germans Tries i Pujol juntament amb els festivals: Sonar, Primavera Sound, Canet Rock, Vida, Festival de Jazz de Barcelona, Guitar BCN, Festival de Porta Ferrada i Cruïlla, amb el suport de la “Associación de Festivales de Música de España” (FMA), “Associación de Promotores Musicales de España” (APM), la Associació Professionals de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) i la “Acadèmia de la Música Catalana”, l’associació ES-MÚSICA, l’associació Xàfec; amb la complicitat de la Generalitat de Catalunya mitjançant les “Conselleries” de Salut, Interior i Cultura, l’Ajuntament de Barcelona a través del ICUB, i el suport de patrocinadors privats; lideren aquest concert-estudi que sota la forma legal d’una associació d’interès econòmic anomenada AIE Festival x la Cultura Segura.

Més informació a festivalsperlaculturasegura.com.

Pots tornar a veure la Roda de premsa a continuació: