FiM Vila-seca, #GPS12 & Acció Cultura Viva

Acredita’t a la FiM a través de l’Associació ARC

Enguany la FiM encara una nova edició, amb la voluntat de recuperar plenament la presencialitat i el directe, i de consolidar el seu espai com a cita professional. A més d’una programació musical àmplia, diversa i seleccionada, s’oferiran showcases, activitats de networking i matchmaking, speedmeetings, pitchings, presentacions de projectes i mentories exprés.

Gràcies a la col·laboració entre ARC i la FiM Vila-seca, els associats i associades d’ARC podran gaudir d’avantatges exclusius a les activitats professionals:

  • Accés a les activitats professionals.
  • Accés exclusiu als showcases FiM PRO.
  • Accés a l’àrea PRO al Castell de Vila-seca.
  • Servei de càtering durant les activitats professionals.
  • Entrada preferent i sense reserva prèvia a tots els concerts i espectacles.
  • Llistat de professionals acreditats.
  • Pack de benvinguda.
  • Descompte exclusiu del 15% en l’allotjament oficial de la FiM.

Acredita’t a la FiM

 

Girando Por Salas obra la inscripció per Sales i la votació popular #GPS12

Des d’avui, i fins el proper dimarts 5 d’abril a les 18h estarà oberta la votació popular de l’edició #GPS12. Els interessats i interessades a participar en aquesta votació per escollir els seus artistes i/o grups preferits entre els 739 aprovats per aquesta edició, poden fer-ho a través de la pàgina web de Girando Por Salas i votar un màxim de 10 candidatures.

Per altra banda, les sales que vulguin optar a les ajudes per acollir els artistes escollits del #GPS12 poden inscriure’s fins al dimarts 12 d’abril a les 18h. Podeu consultar les bases per a les sales privades o de gestió privada a través d’aquest enllaç.

Més informació i inscripcions

 

S’obre la presentació de propostes artístiques pel festival Acció Cultura Viva 2022

Torna el festival Acció Cultura Viva, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè i organitzat de manera oberta i participativa. Des d’avui i fins el proper diumenge 10 d’abril, romandrà oberta la convocatòria per presentar propostes musicals per participar-hi.

La convocatòria és una crida a totes aquelles persones amb ganes de fer música: grups, cantautors/es, djs, i  també a projectes artístics d’altres disciplines —dansa, circ, teatre, instal·lacions, performance, etc.— amb propostes connectades al llenguatge musical. Cada artista o banda podrà enviar tantes propostes com vulgui.

Consulta les bases aquí