Fira Mediterrània, curs La Marfà & Sounds from Spain al LAMC

Últims dies de la convocatòria artística de la Fira Mediterrània de Manresa 2022

La Fira Mediterrània de Manresa d’enguany celebrarà la seva 25a edició del 6 al 9 d’octubre i encara podeu presentar les vostres propostes artístiques per a participar-hi.

La Fira busca propostes de música, d’arts escèniques o de carrer, de cultura popular i associacionisme que parteixin de l’arrel tradicional com a motor creatiu i que ens parlin en present.

Podeu trobar més informació sobre la convocatòria artística en el següent enllaç:

Normativa i inscripcions

Termini: dijous 20 de gener de 2022 a les 23:59h

 

Curs de gestió en el sector musical de La Marfà

La Marfà presenta de nou aquest curs en línia de gestió en el sector musical destinat a músics i persones que s’estiguin iniciant en l’àmbit de la gestió musical.

Es planteja un recorregut per les matèries clau del sector musical amb experts professionals que oferiran sessions molt pràctiques, en què els assistents podran establir un diàleg per aprofundir en els temes tractats, amb tot un seguit de consells de primera mà i un espai per resoldre dubtes.

El curs consta de 12 sessions que es duran a terme els dimecres de 18h a 20:30h des del 9 de febrer fins al 4 de maig.

Més informació i inscripcions

 

Showcase de Sound from Spain al festival de música llatina LAMC 2022

El festival de música llatina independent LAMC ha anunciat una doble edició per 2022 convinant una edició digital del 27 al 29 d’abril i una segona presencial a Nova York del 6 al 9 de juliol.

Sounds from Spain estarà present a la fira digital amb un showcase virtual amb grups i artistes prèviament seleccionats per l’organització del LAMC.
Podeu presentar els vostres artistes i grups enviant un correu electrònic a mia.bohling@industriaworks.com indicant que esteu interessats a participar en el showcase Sounds from Spain.

Termini: dilluns 7 de febrer de 2022.
A més, per assistir a les activitats de networking de l’edició digital, la inscripció és gratuïta i la podeu fer a través del següent enllaç:

Inscripció professional al LAMC