Fira Trovam 2021, Premis ARC 2021 & Crea Match

Inscripcions per la 9a edició de la Fira Valenciana de la música Trovam 2021

La novena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend se celebrarà del 3 al 6 de novembre a Castelló de la Plana apostant per un model presencial i online.

Les inscripcions professionals a la fira es poden fer de forma gratuïta, i a més, gràcies a la col·laboració entre ARC i el Trovam, tots els socis i sòcies inscrits tenen accés a una nit d’hotel pagada per la Fira. Per això, s’ha de fer arribar un email a comunicacio@arcatalunya.cat amb la següent informació: Nom, telèfon i correu electrònic.

Albert Mas, el gerent d’ARC, tindrà l’oportunitat d’explicar com l’associació ajuda a articular el sector en els pitchings que es faran el 4 de novembre. Tanmateix, el dia 5, farà un taller per parlar sobre el nou model de pressupost per la contractació menor d’espectacles.

A continuació, trobareu l’enllaç per poder fer la inscripció professional a la Fira Trovam 2021:

Inscriu-te al Trovam 2021

 

Obert el període d’inscripcions pels Premis ARC 2021

Ja es poden presentar les propostes pels Premis ARC 2021 que es faran el dia 13 de desembre.

Enguany, són els mateixos artistes, o els seus mànagers, i les mateixes entitats que es postulen mitjançant un formulari d’inscripció. L’única categoria en què no es postulen directament els qui opten a ser nominats i/o premiats és la categoria al “Millor programa o periodista musical”.

Poden optar al premi en les diferents categories aquells artistes i entitats (teatresauditorissales de concerts, etc.) que estiguin, o no, representats/gestionats per associats d’ARC. El termini per presentar-se als Premis ARC acaba el 7 de novembre.

En el següent enllaç trobareu el formulari d’inscripcions en el que també podreu llegir les bases i veure totes les categories:

Inscripcions Premis ARC 2021

 

Arriba el CREA Match 2021

Ja pots inscriure’t al CREA Match que es farà aquest dijous 28 d’octubre a les 18h en format online. El CREA Match és una xarxa de networking professional del CREA en què ajuda a connectar a persones, empreses, col·lectius i professionals del sector de diferents àmbits culturals.

En el CREA Match et podràs unir a tres reunions online i consecutives de 20 minuts cadascuna, entre les 18h i les 19h, amb diferents professionals del sector. D’aquesta forma pots connectar i conèixer a futurs clients i col·laboradors.

Consulteu la seva pàgina web per trobar més informació i inscriure’s:

Pàgina web