Fires i mercats 2020

ARC participa en les Fires Nacionals i Internacionals amb els següents objectius:

  • Estimular la contractació dels artistes de les empreses d’ARC.
  • Impulsar projectes de cooperació internacional que permetin el coneixement i la difusió de les propostes dels nostres associats.
  • Donar a conèixer l’associació i captació de nous associats.

-MIL LISBOA 2020 – Lisbon International Music Network
25, 26 i 27 de març del 2020

MIL Lisboa és un festival i convenció centrat en la difusió de la música internacional. Una plataforma d’intercanvi per a la indústria musical europea, africana i sud-americana.

A travès de l’Associació ARC, els associats i associades poden gaudir d’un 25% de descompte en les acreditacions.

-PRIMAVERA PRO 2020
Del 3 al 7 de j
uny del 2020

El Primavera Pro és un punt de trobada pel món de la música que ofereix una finestra oberta a les novetats i els reptes del sector. Durant la setmana del Primavera Sound, s’analitza el panorama musical amb els experts més rellevants, desenes de grups emergents ofereixen showcases, i es dóna accés a totes les eines necessàries per als professionals de tot el món que hi assisteixen.

Gràcies al conveni entre Primavera Sound i l’Associació ARC, els associats han disposat d’acreditacions gratuïtes per accedir a totes les activitats del Day Pro Conference (conferències, tallers, showcases, reunions, etc.) com a punt de trobada global per la indústria musical actual.

– Sónar + D 2020
Del 17 al 20 de juny de 2020
Sónar+D és un congrés internacional que explora com la creativitat modifica el nostre present i imagina nous futurs, en col·laboració amb investigadors, innovadors i líders econòmics. Des de 2013, aquesta trobada antidisciplinar reuneix a Barcelona destacats artistes, tecnòlegs creatius, músics, cineastes, dissenyadors, pensadors, científics, emprenedors, makers i hackers, per a participar en una programació curosament seleccionada enfocada en la inspiració i el networking.

Els associats d’ARC disposen d’acreditacions amb descompte per a aquest esdeveniment.

-Mercat de Música Viva de Vic 2020
Del 16 al 19 de setembre del 2020

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. Des del 1989, cada setembre i durant quatre dies, la ciutat de Vic acull agents de tots els àmbits de la música, vinguts d’arreu del món per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música.

El MMVV compta cada any amb una àmplia participació dels associats d’ARC, els quals s’acrediten de forma gratuïta gràcies al conveni de col·laboració entre ARC i el MMVV. Un altre benefici que reben els associats d’ARC és la possibilitat d’utilitzar l’estand d’ARC per les seves reunions amb promotors nacionals i internacionals.

-Fira Mediterrània de Manresa 2020
Del 15 al 18 d’octubre del 2020

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d’espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en elements com la transmissió del patrimoni, l’encreuament entre creació contemporània i arrel tradicional, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura) i les músiques del món i folk (músiques vinculades a l’arrel des d’òptiques tant tradicionals com contemporànies).

Els associats i associades d’ARC es poden inscriure a la Fira Mediterrània a travès d’una acreditació doble gratuïta i, a més, poden utilitzar l’estand d’ARC a la Llotja Professional per a la es seves reunions.

– MaMA Festival & Convention (París, França)
Del 14 al 16 d’octubre del 2020

MaMA és la major trobada francesa de la indústria musical que ofereix un programa de conferències amb més de 450 oradors internacional i 150 tallers i sessions per a tots els agents de la indústria musical.

L’Associació ARC participa al MaMA, on diversos associats i associades assisteixen a fòrums, trobades i conferències juntament amb professionals internacionals en aquesta convenció, la més gran del sector a França.

-BIME PRO (Biscaia, País Basc)
Del 28 al 30 d’octubre del 2020

Bizkaia International Music Experience (BIME) és un esdeveniment que converteix Bilbao en el punt de trobada entre professionals de les indústries creatives de més de 30 països. Un espai per connectar continents, fer negoci, compartir coneixements i descobrir les últimes innovacions en tot allò que es relaciona de manera directa o indirecta amb la música. BIME PRO es composa per un programa general de conferències de professionals juntament amb diferents activitats entre les quals destaquen:

  • BIME PRO FESTS: congrés de festivals
  • BIME PRO START UP!: trobada d’start ups dirigida a emprenedors
  • BIME PRO CAMPUS: cicle de formació per a estudiants
  • ATLANTIC MUSIC CONFERENCES SYMPOSIUM: conferència de fins a 10 fires procedents de països iberoamericans.

Gràcies al conveni de col·laboració entre ARC i BIME PRO, els associats i associades disposen d’un 50% de descompte per accedir tant a les activitats professionals com al festival.

-Fira Trovam (Castelló de la Plana, País Valencià)
Novembre del 2020

La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend és lʼesdeveniment musical que anualment se celebra a Castelló de La Plana per donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector.

Aquest 2020, la Fira arriba a la 8a edició, creixent i consolidant-se any rere any. Els associats i associades d’ARC disposen d’acreditació i una nit d’hotel gratuïta, gràcies a la col·laboració de l’Associació amb la Fira.