Formacions

La indústria de la música està canviant més ràpidament que mai i s’està expandint a tot el món. Amb els nostres programes de formació, els joves professionals de la indústria musical aprendran a conèixer la gestió artística i els reptes empresarials del negoci de la música globalitzat.

Amb el procés de digitalització de la societat, i en concret de la música, l’activitat del sector ha evolucionat radicalment en els darrers anys, creixent en el vessant del directe. La recaptació de la música en viu augmenta any rere any i ha arribat a superar els 300 milions d’euros en l’últim exercici, amb més de 80.000 concerts programats només en l’estat espanyol. Tot això genera una àmplia oferta de llocs de feina que requereixen professionals especialitzats en el sector, afins al canvi digital i tecnològic.

És per aquest motiu que l’Associació ARC, implicada en la formació del sector musical i els canvis que està experimentant, col·labora amb diverses entitats per oferir formacions a joves estudiants i a professionals emergents. Durant l’any 2020, i degut a les restriccions provocades per la pandèmia, no s’han pogut realitzar les formacions organitzades des d’ARC, tot i així, ARC segueix participant en el postgrau en Gestió Professional de la Indústria Musical: de l’Artista al Públic a l’IL3 (Institut de Formació Contínua) de la Universitat de Barcelona.