Fòrum Academia, Jornades Xafec & Convocatòria Cases De La Música

Arriba el Fòrum anual de l’Acadèmia Catalana de la Música

Com ja sabeu, l’Acadèmia Catalana de la Música organitza el seu Fòrum anual els dies 26 i 27 de novembre a la seu de l’SGAE de Barcelona sota el nom ‘Repensar el Sector: Música i Entorn Digital‘.

Les jornades són presencials, però també es podran seguir per streaming al Canal Alícia de l’Acadèmia (YouTube), l’entrada és gratuïta i es requereix inscripció prèvia (inscriu-te en el següent enllaç), l’assistència presencial estarà disponible fins a completar l’aforament.

Sota el nom ‘Repensar el Sector. Música i Entorn Digital’, la cita es debatrà sobre els processos de digitalització en el sector de la música, dividint les jornades en tres blocs: música en directe, especialment des de la vessant de l’artista, distribució de la música enregistrada i propietat intel·lectual, i ensenyaments musicals.

Podeu trobar el Programa del Fòrum 2021 a continuació:

Programa del Fòrum 2021

 

 

Jornada de formació de Xàfec: Gestió d’organització de festivals i esdeveniments musicals

El dissabte 18 de desembre, Xàfec organitza a Girona una jornada de formació sobre gestió d’organització de festivals i esdeveniments musicals, la formació serà presencial amb la possibilitat de seguir-la online.

Aquesta formació va adreçada a organitzadors de festivalspromotors/es i altres professionals del sector de la música. Es tractaran temes com: ‘9+1 coses que has de tenir en compte per a la difusió del teu festival‘, ‘Festivals Invisibles?: Els criteris de la premsa en la cobertura informativa‘ o ‘Models, tendències i desafiaments dels públics de cultura al S XXI

Pots inscriure’t i trobar més informació a la pàgina web de Xàfec:

Pàgina web Xàfec

 

 

Programa de suport a la creació 2022 de Cases de la Música

Cases de la Música obre el període d’inscripcions pel Programa de Suport a la Creació Musical 2022, que va des del 25 d’octubre al 13 de desembre.

Aquesta nova edició compta amb més de 100 ajudes valorades en més de 80.000€, dirigides a formacions musicals novells i emergents de Catalunya. Les ajudes es destinaran a les següents Àrees: composicióenregistrament en estudiproducció de directescreació de videoclipsa més de l’oportunitat d’actuar en els escenaris Cases de la Música al mercat de MMVVa l’Estepa Mediterrània, circuit off de la Fira Mediterrània de Manresa i en els escenaris locals del projecte KM.0.

La resolució es farà pública el dia 10 de gener i s’anunciarà a través de la web de Cases de la Música.

Per més informació i inscripcions consulta el següent enllaç:

Més informació