Girando Por Salas: Oberta la convocatòria per artistes i sales de concerts

Girando por salas obra les inscripcions pel #GPS11 en una edició Extraordinària fins el 2 de novembre. Es seleccionaran un total de 50 artistes i se’ls oferirà l’opció de grabar un vídeo en directe en una de les sales aprovades en aquesta edició.

Girando por salas (GPS), en què ARC forma part de la Junta Directiva, obra la Convocatòria Extraordinària GPS11 que tindrà lloc del 26 d’octubre al 2 de novembre, tant pels artistes com les sales.

Com a condicions extraordinàries i excepcionals per la present convocatòria, se seleccionaran 50 artistes (grups i/o solistes) d’entre totes aquelles sol·licituds rebudes que compleixin els requisits. S’ofereix als grups i solistes seleccionats, com ja es va fer pel tancament de l’edició GPS10, l’opció de la gravació d’un vídeo en directe en una sala aprovada en aquesta edició, amb la possibilitat, si les circumstàncies ho permeten, de què aquesta gravació es faci durant un concert amb públic.

El vídeo de la cançó seleccionada s’hi ha d’incloure una cortineta d’entrada i una cortineta de sortida amb les especificacions que indici l’oficina de Girando Por Salas (logotips, llegenda, etc.) i s’haurà d’entregar a l’oficina de Girando Por Salas per la seva revisió abans del 15 de desembre de 2021.

L’oficina de coordinació de Girando Por Salas mediarà i coordinarà un calendari d’acord amb les preferències i acords que s’estableixin entre els artistes seleccionats (o els seus representants, com la seva agència o oficina de management o contractació) i les sales participants.

Resum de la convocatòria extraordinària #GPS11

  • Dirigit a artistes emergents: mínim 1 treball i un màxim de 3 LPs, correctament publicats
  • Data inici d’inscripció: 11:00h del 26 d’octubre de 2021
  • Data límit d’inscripció: 18:00h del 2 de novembre de 2021
  • Data publicació provisional de grups aprovats: 3 de novembre de 2021
  • Període per sol·licitar revisió de grups no aprovats: fins a les 18:00h del 3 de novembre de 2021
  • Data publicació definitiva grups aprovats: 4 de novembre de 2021
  • Anunci 50 grups i solistes seleccionats GPS11: 8 de novembre de 2021

La inscripció de propostes es fa des de la pàgina web de Girando Por Salas:

Pàgina web