GPS – Girando por salas

L’Associació ARC forma part de la junta de la Federación Coordinadora de Músicas Populares, amb seu a Madrid, que organitza anualment el circuit de músiques populars Girando por Salas (GPS) amb els objectius de promocionar les músiques actuals, facilitar als artistes emergents un circuit de concerts i potenciar la música en directe, a través de la col·laboració amb l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM).

L’objectiu de GPS és donar suport a artistes emergents de tots els estils, tant solistes com bandes, oferint ajudes per a la celebració de concerts dins el circuit de sales a tot el territori espanyol com a foment de l’expressió més viva de la música popular. Aquests concerts es realitzaran fora de la Comunitat Autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km dins d’aquesta. Amb això es vol potenciar els nous talents musicals i la seva difusió més enllà del seu àmbit d’influència natural, així com incentivar la professionalització d’aquests. Així mateix, els artistes rebran un ajut per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs potenciant la producció discogràfica i donant estabilitat al circuit de sales de música en directe.

En l’edició d’aquest any #GPS11, l’onzena del circuit, s’han seleccionat 50 artistes (grups i/o solistes) els quals se’ls ha ofert, com ja es va fer pel tancament de l’edició GPS10, l’opció de la gravació d’un vídeo en directe en una sala aprovada en aquesta edició, dels quals ja estan disponibles els primers vídeos. D’aquests 50 artistes, 9 són de socis/es d’ARC.

La totalitat d’aquests vídeos en directe es podran gaudir a la pàgina web girandoporsalas.com i en el canal de YouTube https://www.youtube.com/girandoporsalas.

Els artistes seleccionats són els següents (en vermell els d’ARC):

31 FAM
ANDREA BORRÁS
BADLANDS
BETACAM
CHAQUETA DE CHÁNDAL
CHILL MAFIA
COLECTIVO DA SILVA
COMANDANTE TWIN
DESVARIADOS
EL NIÑO ERIZO

EMLAN
EVA RYJLEN
FITO MANSILLA
FON ROMÁN
GIGANTE
HAFA AFROSWEET
IDOIA
ISABEL MARCO
JAVATO  Y  LOS  DISFRUTONES
JAVI RUIBAL
JIMENA AMARRILLO
JOVEN DOLORES
JULIA DE CASTRO
KARMENTO

KOKO JEAN & THE TONICS
LA LA LA  LOVE YOU
LAS KARAMBA
MARÍA YFEU
MELIFLUO
MENTA

MERITXELL NEDDERMANN
MOLINA MOLINA
PABLO LESUIT
PAULA MATTHEUS
PIPO ROMERO
RAYO
RAZKIN

SALAZAR
SANDRA BAUTISTA
SANDRA CALDERÓN
SOFÍA COMAS
STAYTONS

SUU
THE TRAGIC  COMEDY
TITO  RAMÍREZ
TOMACCOS

TRAVIS BIRDS
ÚLTIMA LLAVE
VENTURI
ZABRISKIE

 

#GPS11
#GirandoPorSalas
#NosVemosEnLasSalas

Per més informació:
https://www.girandoporsalas.com/