GPS – Girando por salas

L’Associació ARC forma part de la junta de la Federación Coordinadora de Músicas Populares, amb seu a Madrid, que organitza anualment el circuit de músiques populars Girando por Salas (GPS) amb els objectius de promocionar les músiques actuals, facilitar als artistes emergents un circuit de concerts i potenciar la música en directe, a través de la col·laboració amb l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM).

L’objectiu del GPS és donar suport a artistes emergents de tots els estils, tant solistes com grups, oferint ajudes per a la celebració de concerts dins el circuit de sales de tot el territori espanyol com a foment de l’expressió més viva de la música popular. Aquests concerts es realitzaran fora de la comunitat autònoma de residència de cada artista o a un mínim de 300 km dins aquesta. Amb això es vol potenciar els nous talents musicals i la seva difusió més enllà del seu àmbit d’influència natural, així com incentivar la seva professionalització. Així mateix, els artistes rebran una ajuda per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs potenciant la producció discogràfica i l’estabilitat del circuit de sales de música en directe.

Girando Por Salas (GPS), després d’onze exitoses edicions per les quals han passat 428 grups, entre moltes altres Triángulo de Amor Bizarro, Izal, Viva Suecia, Morgan, La MODA, Antonio Lizana, Rufus T Firefly, León Benavente, Varry Brava, Neuman, Novedades Caminha, Rayden, Carlos Sadness, Miss Caffeina, Carmen Boza, Sexy Zebras, Club del Río, Cycle, Dinero, Depedro, Sidecars, El Kanka, Alice Wonder, Los Estanques, Tu Otra Bonita o Veintiuno, llança la seva dotzena convocatòria, que estarà oberta, per a grups i solistes, de l’1 al 15 de març (18:00h).

Se seleccionaran 26 artistes d’entre totes aquelles sol·licituds rebudes que compleixin els requisits i s’elaborarà un calendari en coordinació  amb les sales i els artistes seleccionats amb un mínim de sis concerts per cada artista, que tindran lloc entre els mesos d’abril i novembre de 2022.

RESUM DE LA CONVOCATÒRIA #GPS12:

  • Dirigida a artistes emergents:amb un mínim d’1 Ep i un màxim de 3 LPs correctament publicat/s
  • Data d’inici d’inscripció: 11:00h de l’1 de març de 2022
  • Data límit d’inscripció: 18:00h del 15 de març de 2022
  • Data publicació provisional de grups aprovats: 22 de març de 2022
  • Període per sol·licitar revisió: 23 de març del 2022, fins a les 18:00h
  • Data publicació definitiva artistes aprovats: 24 de març de 2022
  • Inici votació pública: 11:00 h del 28 de març de 2022
  • Fi votació pública: 18:00 h del 5 d’abril de 2022
  • Anunci 26 grups i solistes seleccionats #GPS12: 12 d’abril de 2022
  • Inscripció a través de: www.girandoporsalas.com

Pots descarregar les bases aquí

 

#GPS12
#GirandoPorSalas
#NosVemosEnLasSalas 

Per més informació:
https://www.girandoporsalas.com/