GPS – Girando por salas

L’Associació ARC forma part de la junta de la Federación Coordinadora de Músicas Populares, amb seu a Madrid, que organitza anualment el circuit de músiques populars Girando por Salas (GPS) amb els objectius de promocionar les músiques actuals, facilitar als artistes emergents un circuit de concerts i potenciar la música en directe, a través de la Asociación de Salas de Conciertos (ASEC) i la Asociación de Promotores Musicales (APM).

GPS9, l’última edició del circuit de músiques populars, ha acabat amb la participació de 26 grups, 115 músics, 146 sales, 172 concerts programats i un total d’11.208 assistents. Els concerts s’han programat en diverses sales de tot l’Estat i a la fira professional Monkey Week. L’activitat derivada de les actuacions a les 17 Comunitats Autònomes, més la ciutat autònoma de Ceuta, ha generat un total de 1.021 altes a la Seguretat Social, implicant a 24 discogràfiques, 23 oficines de contractació i management i 1 grup autogestionat.

Durant la novena edició de GPS, 4 grups d’artistes d’associats d’ARC han estat seleccionats i, han participat en la gira juntament a 22 grups i artistes més, escollits entre els 741 propostes presentades al setembre de 2018.

Aurora
(Taller de Músics)
Ladilla Rusa
(El genio equivocado)

Maruja Limón
(Diggers Music)

Paranormales
(Music Bus)

Per més informació:
https://www.girandoporsalas.com/