GRÀCIES PER ASSISTIR A LES JORNADES DEL MERCAT FRANCES

Dijous i divendres passat, ARC juntament amb el MMVV i la col·laboració de les Cases de la Musica y Generalitat, vàrem organitzar les “Jornades sobre accés al mercat Francès” amb gran assistència de públic professional.

Aquestes van tenir com a objectiu donar a conèixer la realitat del mercat musical francès oferint una visió general a partir dels diferents agents que el conformen, des d’institucions públiques a associacions d’espais més petits (com bars que programen música en directe), passant per xarxes, festivals, mitjans de comunicació i empreses especialitzades en aspectes pràctics i legals.

Durant l’activitat es va facilitar que les empreses catalanes entressin en contacte amb professionals francesos per presentar propostes artístiques susceptibles de ser programades a França, amb sessions d’speed meetings per afavorir l’intercanvi professional entre programadors, mànagers i representants i en el que hi van participar un significatiu nombre de socis.

A Arc estem molt satisfets d’aquesta iniciativa que va sorgir de la comissió de Fires i Mercats de la nostra l’associació i que esperem tingui continuïtat en el temps.

A la nostra web disposareu d’informació més amplia de les jornades (links de Cases de la Musica o de on sigui) així com dels llistats de participants.

Gràcies a tots per la vostra assistència.

El llistat dels assistents el trobareu clicant 2013 Llistat Inscrits Jornades França, i el dels ponents clicant 2013 LLISTA CONVIDATS FRANÇA.