Impulsa Cultura, enquesta CoNCA & cursos PIMEC

Divendres, 26 de febrer de 2021

La Fundació Catalunya Cultura obra el programa Impulsa Cultura 2021

El PROGRAMA IMPULSA CULTURA és un pla de formació i acompanyament que la Fundació Catalunya Cultura ofereix anualment i de manera gratuïta a projectes culturals d’arreu del territori.

L’objectiu del programa és treballar amb les persones participants aquells aspectes clau que les ajudarà a impulsar el seu projecte, desenvolupant de manera integral la seva estratègia per a esdevenir més sostenibles.

Aquest programa proporciona eines i capacita els seus participants amb continguts de valor a través d’un heterogeni professorat amb distingides trajectòries professionals i el know-how de la indústria cultural. El programa incideix també en la necessitat d’atraure l’interès de les empreses facilitant així l’accés del sector cultural al finançament privat incentivant i proporcionant noves experiències de col·laboració.

El Programa consta de 3 fases

  • 1ª fase de formació col·lectiva virtual oberta als projectes inscrits que reuneixin els requisits de participació.
  • 2ª fase d’acompanyament col·lectiva presencial, a la que accediran els 30 projectes seleccionats per un Comitè d’avaluació.
  • 3ª fase de mentories individualitzades i acceleració i presentació pública, a la que accediran els 10 projectes finalistes seleccionats pel mateix Comitè d’avaluació.

Els 10 projectes finalistes optaran al Premi IMPULSA CULTURA 2021, amb una dotació de 10.000 euros.

Inscriu-te aquí

Termini: del 18 de febrer al 22 de març de 2021

 

 

Encara no has respost l’enquesta del CoNCA?

Com ja us vam anunciar, el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) està realitzant una enquesta a tots els artistes i treballadors de la cultura, així com a empreses, institucions i organitzacions culturals, on se’ls pregunta sobre l’afectació personal provocada per la situació generada per la Covid19, les restriccions i les repercussions econòmiques que està generant.

Des de l’Associació ARC, volem remarcar la importància que des del sector musical responem a aquesta enquesta, per traslladar a la Generalitat i, en concret, al Departament de Cultura la situació real del que ha suposat la pandèmia i totes les restriccions imposades. Així doncs, us animem a contestar-la i a compartir-la amb els vostres col·laboradors i artistes.

Respon l’enquesta aquí

 

 

Nous cursos 100% Subvencionats de PIMEC

PIMEC ofereix de nou cursos subvencionats pel mes de març i, com a membres de PIMEC, tots els associats i associades d’ARC s’hi poden inscriure. Us deixem alguns cursos que poden ser del vostre interès a continuació:

Negociació i tancament eficaç de vendes
Aprèn tècniques efectives de negociació comercial per al tancament de vendes i estructurar una negociació.Data: 5 a 31 març
Modalitat: Mixta / Videoconferències:
dilluns, 17:30 a 19:15 h
Durada: 20 h  
Més informació
Habilitats Directives
A partir d’aquest curs podràs millorar la gestió d’equips, la motivació i el talent repercutint en els resultats de l’empresa.Data: 8 març a 12 abril
Modalitat: 100% Videoconferències
dilluns i dimecres, 15:45 a 17:45 h
Durada: 20 h
Més informació
Gestió fiscal de l’empresa
Optimitza la fiscalitat de la teva empresa. Revisara les últimes novetats en gestió fiscal i coneix les obligacions mercantils i fiscals.Data: 16 març a 26 abril
Modalitat: Mixta / Videoconferències:
dimarts i dijous, 18:00 a 20:30 h
Durada: 40 h  
Més informació
Lideratge d’equips
Aprèn a liderar equips amb consciència i control d’un mateix, a definir objectius i a incorporar eines de motivació per a cada persona.Data: 16 març a 9 abril
Modalitat: Mixta / Videoconferències:
dimecres, 11:00 a 13:00 h
Durada: 30 h  
Més informació

Tots els cursos de PIMEC aquí