Inici de la formació: “El management a les teves mans”

Els dies 16, 17 i 21 de juny es durà a terme via streaming la formació “El management artístic a les teves mans” amb Pep Armengol, Toni Albadalejo i Montse Narro. Una formació sorgida de la col·laboració d’ARC amb l’Associació AADPC.

Des d’ARC col·laborem amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) per a la creació de la formació “El management artístic a les teves mans”, adreçat a actors/rius, directors/es i creadors/es. Aquesta formació té com a finalitat introduir a l’alumne dins del Management artístic, on s’oferiran les claus per accedir amb més facilitat a un sector en el qual es fa necessari conèixer el seu funcionament de primera mà, amb totes les casuístiques que es poden trobar per rellançar una carrera professional.

En aquesta formació s’entrarà a la cadena de valor del sector, que va des de l’artista fins al públic, passant i aprofundit en els diferents rols necessaris per assolir les fites professionals. Es tractarà, directament amb professionals experimentats com Pep Armengol, Toni Albadalejo i Montse Narro, aspectes analítics per entendre la complexitat del sector, però també aspectes propis i personals dels participants, la necessitat de promoció per situar-se dins el “mercat”, els drets laborals i els aspectes legals. També es veurà la necessitat de comptar amb altres professionals i partners, així com les entitats i institucions de les quals depenen i es recolzen els actors per aconseguir una immersió d’èxit en el camp professional.

El format consistirà en una primera sessió introductòria on s’exposarà els aspectes bàsics del Management, conduïda per Pep Armengol, i dues sessions més especifiques pel que fa als sectors d’Arts Escèniques i el d’Audiovisuals, conduïdes per Toni Albadalejo i Montse Narro respectivament. Les tres sessions aniran acompanyades de material complementari que ajudarà a la fàcil i millor comprensió del contingut i que a la vegada servirà com a material de consulta pel futur professional de l’alumne. Aquesta formació ajudarà als actors/rius i directors/es a conèixer el seu potencial empresarial i com desenvolupar-lo amb èxit.

El programa de les sessions és el següent:

  • Aspectes del management a les arts escèniques i subsectors

            Dimecres 16/06 amb Pep Armengol

            HORARI: de 10 a 12:30 h

  • El management en teatre i arts escèniques

            Dijous 17/06 amb Toni Albadalejo

            HORARI: de 10 a 12:30 h

  • El management en cinema i audiovisuals

            Dilluns 21/06 amb Montse Narro

            HORARI: de 16 a 18:30 h

Pep Armengol és director de càsting internacional, actor, docent i productor audiovisual. Inicia la seva carrera com a actor. Ha coproduït quatre TV movies per a TV. Com a director de càsting ha treballat en més de dos-cents projectes de cinema i TV nacionals i internacionals. És Membre fundador de l’International Casting Directors Network i de l’Acadèmia del Cinema Català.

Toni Albaladejo dirigeix ANEXA, una empresa de gestió, distribució i producció d’espectacles. Durant els seus quaranta-tres anys d’activitats ha portat a terme projectes culturals importants al nostre país i des de Barcelona ha arribat als cinc continents, amb el seu equip humà i tècnic donant ajuda als artistes i organitzadors, amb la finalitat d’aconseguir que els millors espectacles arribin a tot el públic.

Montse Narro, amb una extensa i llarga trajectòria com a productora de ficció, gènere que l’apassiona, i escoltant les seves inquietuds va fer una formació de coaching de comunicació i acció efectiva com a un primer pas de treballar per desenvolupar, el 2019, el projecte Art-and-Actors de management d’actors i actrius, amb una filosofia de gestió propera, de treball en equip i de comunicació constant amb els “representants”.

Per més informació i inscripcions clica aquí.