Jornada professional MMVV 2019

Informació per a la preinscripció a les sessions de pitchings per a representants i mànagers del dimecres, 18 de setembre de 2019
Reserva el teu espai!

El Mercat de Música Viva de Vic, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, organitza una jornada adreçada a tècnics municipals de cultura i a les empreses de management catalanes per tal de fomentar la contractació de la música en viu. Aquesta jornada de treball també vol arribar a programadors de festivals i equipaments públics i privats de tot l’Estat.

Aquesta activitat, que dona el tret de sortida a la propera edició del MMVV, es celebrarà el dimecres 18 de setembre, a l’Atlàntida de Vic, de les 9.30h a les 19h. La jornada combinarà actuacions musicals seleccionades pels mateixos tècnics municipals, amb sessions de pitching (presentacions ràpides per a les empreses de management i representació).

El format de les sessions de pitching serà:

 • 3 sessions (A les 12.05h, a les 13.05h i a les 16.35h)
 • Les empreses disposaran de 3 minuts per fer l’exposició i podran presentar una sola proposta o vàries, sempre que es respecti el format establert pel MMVV
 • Les empreses podran reforçar les seves presentacions amb vídeo, power point, imatges… sempre que es respectin els 3 minuts dels que disposen

Com es pot participar?

Les empreses de management i representació que vulguin participar en les sessions de pitching han d’estar acreditades al MMVV 2019 i han de fer arribar un email a salvador@mmvv.cat amb les dades següents:

 • Nom de l’empresa
 • Responsable de l’empresa
 • Email de contacte
 • Telèfon de contacte
 • Què voldràs presentar a la jornada? (Resum de 5 línies)

ATENCIÓ:

 • La data màxima per enviar aquesta informació és dilluns 12 de juliol de 2019.
 • Les places són molt limitades.
 • L’assignació de les places es dur à a terme el següent ordre de prioritat:

1) Mànagers / representants que tenen un artista / grup actuant als showcases del dia 18 de setembre

2) Mànagers / representants que tenen un artista / grup programat al Mercat de Música Viva de Vic 2019

3) Si queden places lliures, mànagers i representants en general

Aquesta prioritat es mantindrà sempre que les empreses i representants facin arribar tota la informació respectant les dates d’entrega marcades per l’organització del Mercat de Música Viva de Vic.

Les empreses seleccionades que facin  una presentació constaran en el dossier de la jornada que es repartirà entre els assistents i podran assistir al dinar ofert per l’organització el dia 18 de setembre.

En finalitzar la jornada, tots els participants estaran convidats al còctel de benvinguda i al concert inaugural del 31è Mercat de Música Viva de Vic.

Per a més informació sobre la Jornada us podeu adreçar a: Salvador González – salvador@mmvv.cat

Us hi esperem!