La gala del 40è Aniversari d’ARC

PREMIS ARC 2016

Els XIV Premis ARC tenen un plus per a ARC i és que se celebren els 40 anys de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

40 ANYS D’ARC
ARC arriba als 40 anys essent una de les associacions professionals del sector de la indústria musical amb més antiguitat del país. Amb 40 anys d’història, ARC es pot considerar el Col·legi Professional dels mànagers i els promotors, una peça clau per entendre aquest sector. Per aquesta raó hi ha associades més de 70 empreses, que representen un 80% de les empreses catalanes.
logo-40-anysLA GALA 
Els guardons dels XIV Premis ARC es faran públics i es lliuraran dilluns 28 de novembre a la Sala Barts, en una gala que estarà conduïda i presentada per l’humorista i guionista Peyu.

Al llarg de la nit hi haurà actuacions de quatre de les formacions més destacades de la temporada: Els Catarres, Love of Lesbian, Manel i Sopa de Cabra.

El llistat definitiu dels nominats i els guanyadors dels Premis ARC són una mostra representativa, contrastada i de qualitat de les millors iniciatives relacionades amb la indústria de la música del directe de Catalunya. Una fotografia del que ha estat el més destacat del sector de la indústria de la música de la temporada 2016.